Modele de UNGHII CU BULINE usor de realizat

Unghiile cu buline sunt in tendinte, asa ca, daca iti doresti o manichiura simpla, usor de realizat si in tendinte, alege manichiura cu buline.

In acest articol, iti prezentam 9 modele de manichiura cu buline, iar in final, cateva tutoriale pas cu pas, care te vor ajuta sa obtii singura manichiura cu buline.

Iata 9 modele simple de manichiura pe care le poti realiza singura, acasa!

1. MODELE DE UNGHII FRENCH CU BULINE

Clasicul french este intotdeauna in tendinte, se reinventeaza mereu, si se aliniaza la cele mai noi tendinte. Asa a aparut si french-ul cu buline, ideal daca iti doresti o manichiura clasica dar in acelasi timp moderna.

manichiura-cu-buline-french-1manichiura-cu-buline-french-2manichiura-cu-buline-french-3manichiura-cu-buline-french-4manichiura-cu-buline-french-5manichiura-cu-buline-french-6manicure 404manicure 406manicure 433

2. MODELE DE UNGHII CU BULINE MULTICOLORE

Manichiura cu buline multicolore imi aduce aminte de bombonele micute si colorate care se pun pe prajituri. Poti alege o oja in culori neutre alb, negru dar si culori vii de vara peste care realizezi bulinele colorate.

manichiura-cu-buline-multicolore-1unghii-buline-multicolore-1unghii-buline-multicolore-2unghii-buline-multicolore-3unghii-buline-multicolore-4

3. UNGHII NUDE CU BULINE

Daca iti doresti o manichiura clasica, perfecta pentru birou, atunci manichiura in culori nude cu buline negre este perfecta.

unghii-nude-cu-buline-1unghii-nude-cu-buline-2unghii-nude-cu-buline-3unghii-nude-cu-buline-4

4. UNGHII CU BULINE OMBRE

Efectul ombre, foarte popular si in tendinde, il poti adopta si cand iti alegi manichiura. Ai nevoie doar de cel putin doua nuante ale aceleiasi culori pe care le aplici pentru a creea efectul ombre.

 

manichiura-cu-buline-ombre-1manichiura-cu-buline-ombre-2

5. UNGHII NEGRE CU BULINE

EManichiura in culori inchise este mereu in tendinte, asa ca, asa cum o richita little-black-dress, nu trebuie sa din gardreoba oricarei femei, in acelasi mod, asigura-te ca ai si o oja neagra. Dupa ce aplici oja, las-o sa se ucsuce, iar apoi, foloind cat mai multe culori, realizeaza cateva buline.

manicure 197unghii-negre-cu-buline-1unghii-negre-cu-buline-2

6. UNGHII CU BULINE UN STULUL CLASIC FRENCH

Un alt mod de a adopta influentele clasicei manichiuri french este sa aplici cateva buline pe varful unghiei.

manichiura-cu-buline-french-nou-1manichiura-cu-buline-french-nou-2manichiura-cu-buline-french-nou-3manichiura-cu-buline-french-nou-4

7. UNGHII CU BULINE GRADIENT

Pentru a realiza manichiura cu buline gradient ai nevoie de doua instrumente de realizat buline, in marimi diferite. Pentru un efect si mai frumos, alege doua nuante de oja pentru realizarea bulinelor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAunghii-cu-buline-grdient-2unghii-cu-buline-grdient-3unghii-cu-buline-grdient-4unghii-cu-buline-grdient-5unghii-cu-buline-grdient-6unghii-cu-buline-grdient-7unghii-cu-buline-grdient-8

8. UNGHII CU BULINE METALICE

Pentru un efect glam, sofisticat, alege buline in nuante metalice de auriu si argintiu, pe care sa le aplici pe o baza mata de oja. Efectul creat de mat versus stralucitor, va fii unul foarte chic, care nu va trece neobservat.

unghii-buline-metalice-1unghii-buline-metalice-2unghii-buline-metalice-3unghii-buline-metalice-4

9. UNGHII CU MODEL MIXT

Pentru un look indrazneti, poti realiza combinatii intre manichiura cu buline si alte modele de manichiura.

8fc2565dmanicure 158unghii-cu-buline-mixt-1unghii-cu-buline-mixt-2unghii-cu-buline-mixt-3

TUTORIALE FOTO UNGHII CU BULINE

tutorial-unghii-cu-buline-3

tutoriale-unghii-cu-bulinetutoriale-unghii-cu-buline-5tutoriale-unghii-cu-buline-6tutoriale-unghii-cu-buline-8tutorial-unghii-cu-buline-1tutorial-unghii-cu-buline-4tutorial-unghii-cu-buline-7

tutorial-unghii-cu-buline-9