Modele de unghii delicate! Se poarta unghiile in nuante de ALB, NUDE si ROZ laptos

Daca vrei o manichiura delicata si simpla, cu care sa nu dai gres, alege unghiile in nuante de alb laptos, roz sau nude laptos.

Manichiura in nuante delicate, latoase, este o alegere simpla cu care nu poti da gres oricare tinuta ai purta. Această manichiura arata delicat, elegant si chic.

Avantajul manichiurii nude este versabilitatea. O manichiura in tonuri delicate de alb, bej, roz pudrat sau gri deschis este potrivita pentru orice moment al zilei. Aceste nuante sunt alegerea perfecta pentru unghii in stil casual, in cazul unui cod de imbracaminte oficial dar si pentru ocazii speciale.

Un alt avantaj al nuanlelor laptoase este acela ca pot fi purtate indiferent de lungimea unghiilor. Arata la fel de bine pe unghiile scurte ca si pe cele lungi.

Descopera cateva idei de manichiura in cele mai delicate si noi nuante din care sa te inspiri si sa le adopti data viitoare cand mai mergi la salon!

1. Modele de unghii alb laptos

Manichiura in nuatte de alb laptos este cel mai bine completata de accentele metalice si stralucitoare.
O alegere inspirata sunt modele de manichiura cu folie sau sclipici auriu la baza fiecărei unghii pentru a obtine o manichiura rafinata.
 
                      

2. Modele de unghii roz laptos

Roz pudrat sau roz pal este o culoare in trend anul acesta si poate fi purtata cu usurinta in orice moment.

Citeste: Unghii roz prafuit, modele de unghii feminine deosebite

Rozul pal care se numeste si roz pudrat este o culoare feminina, eleganta si discreta. Este considerata culoarea vedeta a acestui an, atat in materie de manichiuri cat si in designul interior.

Este o culoare asociata cu eleganta si rafinamentul. De aceea daca este aleasa corect ea va putea fi purtata la orice eveniment. De asemenea, atat rozul pal cat si nuantele delicate de nude sunt potrivite pentru mirese pentru a avea unghiile perfecte in cea mai importanta zi din viata lor.

3. Modele de unghii bej, nude laptos

Nuantele nude, neutre sunt o „panză” excelenta pentru modele de unghii deosebite.

Modelele geometrice abstracte, precum si cele minimaliste, care se mentin in tendinte inca de anul trecut, vor fi foarte bine evidentiate pe o manichiura în nuante nude.