20 + idei elegante, superbe, de UNGHII GRI

Pentru un look elegant, sofisticat, îți propunem modele de unghii gri cu roz, gri cu alb sau gri cu sclipici. Sunt modele de unghii gri cu gel care au adunat cele mai multe aprecieri pe rețelele de socializare!

Culoarea gri simbolizează legătura magică între zorii zilei și seară, iar datorită neutralității sale, se consideră că protejează de energia negativă, iar nuanțele ei luminoase sunt asociate cu înțelepciunea, prudența și dorința de compromis. Asta sună mai interesant, ce ziceți? 🙂 Nici chiar pe unghii culoarea gri nu apare foarte des, ceea ce cred că este păcat, pentru că ideile de manichiură în tonuri de gri   sunt atât de multe! Să vedem cât de minunat poate să arate culoarea gri pe unghii, atât singură cât și în combinație cu alte culori!

1. Modele UNGHII GRI cu ROZ

Gri cu roz, o combinatie care arată foarte bine! Combinația cu linii, forme geometrice și motive florale blânde în culoarea roz este impresionantă.

2. Modele UNGHII GRI cu SCLIPICI

Pigmenți de lustruire, praf glitter, decor strălucitor – culoarea gri nu mai este departe de un argintiu impresionant. Indiferent dacă vă lustruiți unghiile ca o oglindă sau doar adăugați pietricele, culoarea gri strălucește și puteți fi pregătite pentru sezonul balurilor.

 

3.Modele UNGHII GRI cu ALB

Culoarea gri a fost creată prin amestecarea culorilor alb cu negru și cu ambele culori se înțelege de minune! O putem vedea cel mai frecvent în combinație cu alb cu motive de iarnă sau așa-numitele unghii tricotate. Această combinație este o alegere excelentă pentru cei care doresc să ofere unghiilor puțin contrast, dar preferă un aspect mai puțin pronunțat.

 

Cum v-a plăcut inspirația de astăzi? Îndrăzniți la o manichiură în nuanțe gri sau veți alege clasicul preferat? Până atunci însă, vă doresc o mulțime de idei și, luați inspirație!