Modele de unghii nude cu flori – idei deosebite pentru femeile rafinate!

Modele de unghii nude cu flori – pentru o manichiura eleganta, feminina, alege modele de unghii inspirate de frumusetea naturii infloritoare.

Combina frumusetea florilor cu manichiura nude sau french si astfel vei avea o manichiura diafana, moderna ce iti va aduce o nota de feminitate in ton cu ultimele tendinte.

Iata propunerile noastre de manichiura ultra-feminina, delicata, modele superbe care au adunat cele mai multe aprcieri pe toate retelele de socializare:

Modele de unghii nud cu flori

Florile nu isi vor pierde niciodata din farmec. Sunt niste simboluri minunate, care ofera prospetime, frumusete, delicatete si finete fie ca sunt imprimate pe haine, purtate sub forma de accesorii sau pictate pe unghii.

Alege cu incredere un model de unghii cu flori si vei face, cu siguranta, o impresie deosebit de placuta indiferent unde vei merge.

   

x    

 

x      

   

 

In alegerea modelului de unghii trebuie sa tii cont ca nuanta de nude trebuie sa fie in acord cu nuanta pielii, in caz contrar risti sa obtii un efect sters, tern care cu siguranta nu ti-l doresti.

Manichiura nude pentru tonul deschis al pielii

Ce sa alegi: nuante mai inchise, opace, precum maro deschis sau portocaliu deschis.

Ce sa eviti: nuantele de roz

Manichiura nude pentru un ton mediu al pielii

Ce sa alegi: nuantele de roz – atat variante deschise, discrete, cat si texturi mai inchise, opace.

Ce sa eviti: nuantele de portocaliu deschis

Manichiura nude potrivita pentru tonul mediu – inchis al pielii

Ce sa alegi: nuantele mai inchise de maro, culorile putin mai deschise si mai calde precum portocaliu sau caramiziu

Ce sa eviti: nuantele gri pal

Manichiura nude este o alegere sigura, cu care nu ai cum sa dai gres orice tinuta ai purta. Foloseste aceste exemple de modele de unghii cu flori ca sursa sigura de inspiratie, in ultimele tendinte!