Modele de unghii rosii – modele noi de unghii rosii, superbe

Iata care este reteta feminitatii: o manichiura cu cele mai romantice modele de unghii rosii. Fie ca este vorba de modele de unghii rosii cu strasuri, cu auriu sau poate doar o manichiura cu unghii rosii mate.

Daca e sa fie romantism, atunci sa purtam cu eleganta manichiura cu unghii rosii!

O seara de vis planuita pana la cel mai mic detaliu: o manichiura cu unghii rosii, un machiaj de seara si un ruj rosu aprins, perfecte pentru o cina romantica .

Unghiile rosii reprezintă stilul clasic de manichiura. De zeci de ani se mentine drept o emblema a feminitatii. Daca iti place la nebunie oja rosie, dar vrei sa ii oferi un plus de originalitate, exista o multitudine de modele si stiluri pe care sa le incerci.

Modelele de manichiura rosie de mai jos sunt cele mai votate modele de manichiura de pe Pinterest si Instagram.

Modelele de unghii rosii – GALERIE FOTO 

manichiura-rosie-1 manichiura-rosie-2 manichiura-rosie-3

manichiura-rosie-5

Manichiura cu unghii rosii  este eleganta, clasica ce denota rafinamet, stil oricarei femei. Precum rochia neagra care este in continuare un succes, o piesa de baza in garderoba oricarei femei, la fel si manichiura cu unghii rosii, clasica si atemporala te scoate imediat din orice impas.

manichiura-rosie-6 manichiura-rosie-7

O manichiura cu unghii rosii scoate orice tinuta din monotonie

Mixul clasic si atat de seducator de alb si negru, in ceea ce priveste cromatica hainelor, revine la moda. Nu esti prea prietenoasa cu nuantele puternice, intense si te refugiezi in intimitatea austera a acestor doua non culori? Nu uita ca manichiura cu unghii rosii aduce un plus de rafinament si eleganta tinutei tale clasice.

manichiura-rosie-9  manichiura-rosie-11 manichiura-rosie-13 manichiura-rosie-14 manichiura-rosie-16 manichiura-rosie-17

manichiura-rosie-18 manichiura-rosie-19 manichiura-rosie-20 manichiura-rosie-21 manichiura-rosie-22 manichiura-rosie-23

 

Indiferent de sezon unghiile in nunate de rosu raman nedemodate. Indiferent daca alegi un rosu mai aprins sau un rosu inchis, unghiile tale vor arata bine. Aceste unghii se pot asorta in general cu orice tip de vestimentatie si oricarui stil.