Modele de unghii SIMPLE si ELEGANTE

Elegant si simplu- cele doua cuvinte care definesc perfect cele mai noi modele de unghii.  

Unghiile cu model sunt in topul preferintelor dar in utimele sezoane se remarca tot mai mult unghiile cu modele simple, usor de facut.

In acest an se poarta unghiile cu aspect cat mai natural, insa cu accente pretioase. Se poarta unghiile cu sclipici, folie aurie sau argintie, pietricele, picturi etc.

 

Daca preferi unghiile elegante si sofisticate, cu modele simple , usor de facut, colectia de poze de mai jos este perfecta pentru un plus de inspiratie.

Modele de unghii SIMPLE si ELEGANTE – idei perfecte pentru orice ocazie

Se poarta in continuare nuantele neutre de bej, crem dar in special nuantele laptoase. Extrem de populare sunt unghiile in nunte nude cu sclipici in forma de semiluna.

Citeste si: Modele de unghii delicate! Se poarta unghiile in nuante de ALB, NUDE si ROZ lapos!

 

 

In cazul in care iti doresti o manichiura potrivita atat pentru birou cat si pentru evenimente speciale, alege un model french. Unghiile french sunt o alegere eleganta, rafinata si se potriveste oricarei tinute.

In general, unghiile patrate arata fabulos in stil frantuzesc, insa un astfel de model se poate face si pe unghiile rotunjite. Poti alege culori simple sau electrice pentru colorarea varfurilor.

Unghiile french in nuante electrice, sunt alegerea numarul unu daca iti doresti o manichiura ultra-moderna si in tendinte.

Citeste si: Modele de unghii french ! Modele noi de unghii, in ultimele tendinte

 

Speram ca aceste modele de unghii simple te-au convins ca eleganta inseamna in special simplitate. Iar daca iti doresti o manichiura rafinata, alege modele simple de manichiura.

Citeste si: Modele de unghii CREM! Modele de unghii superbe, la moda in 2020!