35+ de modele de manichiura FRENCH cu FLORI in tendintele 2022!

 

Manichiura french – cum a aparut si cum ne-a cucerit de-a lungul anilor

Manichiura French a aparut ca urmare a nevoii femeilor de a-si etala unghii cat mai sanatoase. Este bine stiut ca suntem atrasi instinctiv de tot ceea ce este sau ne pare ca este sanatos, iar niste unghii ingalbenite sau decolorate nu pot fi considerate nicidecum frumoase.

Inca din secolul 18 frantuzoaicele au inceput sa foloseasca pasta alba pentru varful unghiei si vopsea roz pentru a camufla eventualele imperfecțiuni ale unghiilor.

Desi are origini franceze, cel care a promovat si a contribuit la popularitatea manichiurii french este Jeff Pink, fondatorul brandului „ORLY”. Datorita produselor de manichiura pe care le-a creeat pentru actritele franceze, acest model de manichiura avea sa fie dorit de toate femeile din lume.

Daca alegi manichiura french, pe langa un model elegant, potrivit pentru orice ocazie, vei avea o manichiura cu istorie, care a trecut testul timpului!

 

Iata 35+ de modele de manichiura french cu flori!

Pentru un altfel de french, poti înlocui clasicul lac transparent cu o culoare mata sau cu sclipici, in tonuri deschise, care sa pastreze aspectul clasic al manichiurii, dar sa îi confere si personalitate.

Daca iti doresti o manichiura pentru ocazii speciale, atunci strasurile vor fi alegerea ideala pentru tine! Adauga cateva piese de decor pe o manichiura french, iar rezultatul ii va uimi pe toți!