Modele de toamna in nail art: modele superbe de unghii, actuale in 2021

Fiecare sezon vine cu propunerie lui in nail art. Pentru ca este toamna, peste tot vedem modele de unghii de toamna in culori si design perfect acestui sezon!

Am selectat peste cele mai frumoase imagini care sa aduca toamna pe unghiile voastre. Avem culori calde, dar și nuante intense, simboluri de sezon pictate clasic sau stilizate, diverse forme de unghii, toate celebrand anotimpul pe care il traim. Iar daca nu va place toamna, sigur pe unghii o veti iubi.

Modele de toamna in nail art: propunderi superbe de unghii pentru sezonul actual

Sa incepem cu cele mai populare modele unghii de toamna. Este vorba despre cele care includ frunze de diferite tipuri si culori. Acestea pot fi asociate cu nuanțele clasice ale toamnei – maro, portocaliu, verde, caramiziu, dar folosite in combinatii cu nuante care ies din tipare. Sa nu uitam, bordo sau verde sunt nuante recomandate pentru acest sezon. Trebuie sa recunoastem ca aceste nuante arata foarte bine pe unghiile de toamna.

Model unghii de toamna stiletto

Model unghii de toamna rosu

Model unghii de toamna negru cu alb

Model unghii de toamna verde cu auriuModel unghii de toamna portocaliu Model unghii albe cu buburuze

 

Pentru cele care prefera manichiura french avem vești bune. Clasic sau grafic, alb sau in diverse culori de la negru la bordo, french-ul poate exprima toamna la fel de bine ca alte tipuri de manichiura. Folosind nuante si modele de toamna, clasicul french este o alegere superba!