NUANTE DE PAR METALICE – cele mai dorite nuante de par in 2020

In acest sezon, se poarta parul in nuante stralucitoare, vopsit in nuante de par metalice.

Cele mai populare variante de nuante metalice includ blond sirena argintiu si roscatul aramiu. Daca preferi nuantele clasice poti alege un maro aramiu.

Pentru a obtine o nuanta cenusie care sa se potriveasca celor care au atat tenul cu subton cala cat si rece, stilistii apeleaza la combinatii delicate intre culori calde, luminoase si accente metalice.

De exemplu, poti alege variante de maro auriu sau suvite de blond metalic pentru culoarea clasica de blond pe care o ai.

Jocul de nuante luminoase este principalul beneficiu al tehnicii de colorare a parului in nuante metalice. Culorile stralucesc la propriu, intr-un joc superb de reflexii luminoase in functie de intensitatea luminii.

Acest joc de reflexii face ca nuantele de par sa para ca metale prețioase – irizante, stralucitoare si pline de farmec. Astfel, este imposibil sa ramai indiferenta la aspectul superb pe care il creeaza!

Cum arata parul vopsit in noile nuante  metalice? Sa vedem!

CELE MAI FRUMOASE NUANTE DE PAR METALICE

#1 BLOND METALIC ROSE  – reflexii translucide de roz

 

#2 BLOND CENUSIU METALIC – argintiu perfectionat cu reflexe luminoase pentru un look metallic stralucitor

    

#3 BLOND GRI METALIC  – argintiul ideal pentru nuante inchise mixat cu reflexe subtile iridiscente

  

#4 BLOND CENUSIU LAVANDA: reflexe violet pentru parul cenusiu, gri

 

#5 BLOND INCHIS CENUSIU – MOV – culoare rece si sofisticata de blond gri, cu reflexe mov

 

#6 SATEN ANTIC – nuanta de par cenusie perfecta pentru parul saten

Autorul primelor nuante metalice este celebrul stilist Guy Tang. El este cel care a inceput sa experimenteze combinand nuante reci de bronz, argintiu și platina. Rezultatul pe care l-a obtinut din combinatia nuantelor, a fost cele mai neobisnuite culori de par cu reflexii stralucitoare, similare cu stralucirea metalalelor.

Astfel a luat nastere o noua colectie de coloranți metalici de par in colaborare cu Kenra Professional. Aceste produse inovatoare dau efectul stralucirii metalice magnifice, care nu poate fi obtinuta cu produsele cosmetice traditionale de par.

Acum poti straluci alegand orice nuanta metalica de blond argintiu, lavanda sau rose.

Alege si tu dintre noile nuante metalice de la subtil la indraznet, culori cu multe reflexe luminoase, glossy, metalice.