PAR SCURT cu breton lung – PIXIE ALUNGIT, asa arata cea mai populara tunsoare pentru parul scurt

Parul scurt cu breton lung, sau PIXIE ALUNGIT, este modelul de tunsoare pe care iti propunem sa-l incerci, daca iti doresti o tunsoare la moda.

Un element obligatoriu daca iti doresti o tunsoare pentru parul scurt in 2020 este bretonul lung.

Pentru un look la moda, alege ca lungimea bretonului sa fie pana in dreptul maxilarului iar parul lasat natural, usor “dezordonat”. Aspectul de par natural, “messy look” este extrem de popular in acest an. Acesta tendinta rezoneaza si cu ultimele trenduri de beauty si se bucura de o popularitate foarte mare, deoarece pun accentul pe frumusete dar și pe comoditate. Tunsorile rase partial, cu breton asimetric sunt o varianta ale aceluiasi trend.

Cui i se potriveste bretonul lung pe o parte?

Parul scurt cu Breton lung pe o parte este tunsoarea ideala daca ai forma fetei rotunda sau patrata.

Daca ai fata rotunda – e important ca tunsoarea sa aiba volum, iar una dintre parti sa fie data spre spate si cealalta usor spre fata, pentru a taia din rotunjimea obrazului. Astfel se obtine o tunsoare asimtreica, perfecta pentru fata rotunda pentru ca reduce din latimea fetei.

Daca ai fata patrata cu fruntea mai degraba lata, pometii proeminenti si maxilarul bine definit, poarta un breton rar, lung şi asimetric, tuns in scari. Important este ca bretonul sa fie tuns intr-o linie cat mai rotunda. Astfel vei indulci trasaturile specific fetei patrate.

V-am pregatit mai jos, o colectie de imagini cu cele mai populare tunsori la moda, extravagante sau clasice, potrivite pentru fiecare.

Tunsori par scurt cu Breton lung pe o parte – GALERIE POZE

Avantajele bretonului lung pe o parte

Bretonul lung, pe o parte este te ajuta sa ascunzi mici imperfectiuni ale fetei precum asimetrie evidenta, riduri de mimica si de varsta, o frunte cu o forma nu prea ideala, pete de pigmentare, cicatrici, barbie ascutita, pometi proeminenti.

De asemenea, bretonul asimetric este foarte universal ceea ce inseamna exista un model care i se poate potrivi absolut oricarei femei, fara exceptie, indeiferent de stil si varsta.