Parul CIOCOLATIU in nuante de SATEN SCORTISOARA. Culoarea de par care se potriveste oricarei femei

hair-color-cinamon-1

Daca esti adepta tonurilor natural, ciocolatii, atunci allege nuantele de saten scortisoara, nuanta de par care a devenit alegerea preferata a stilistilor.

Cum recunosti satenul scortisoara? Poza betisoarelor de scortisoara de mai sus este reprezentarea perfecta.  Satenul ciocolatiu – scortisoara este nuanta perfecta de saten luminos cu subtonuri aurii.

Culoarea de par saten ciocolatiu – scoartisoara, datorita pigmentilor aurii, aduce un plus de stralucire parului in acest fel parul pare mai sanatos. Este culoarea de par perfecta pentru parul deteriorat cu aspect uscat si supus decolorarilor repetate.

wall_194

hair-color-cinamonhair-color-cinamon-3

Alaturi de avantajul aspectului de par sanatos, parul vopsit in nuante de saten scortisoara are avantajul ca se potriveste atat persoanelor tinere cat si persoanelor care isi doresc un aspect tineresc si la moda, in ultimele tendinte in materie de culori de par.

Mai jos, ti-am pregatit modele de coafuri in nuante de saten ciocolatiu – scoartisoara. Speram ca aceste modele de coafuri te vor convinge de frumusetea parului vopsit in nuante ciocolatii.

In finaul articolului, poti vedea o lista cu vopsele de par in nuante de ciocolatiu scoartisoara, recomandate de BeautyRevealed.ro

  

hair-color-cinamon-5 hair-color-cinamon-6  hair-color-cinamon-8 <> on February 17, 2010 in Madrid, Spain. hair-color-cinamon-10 hair-color-cinamon-11 hair-color-cinamon-12 hair-color-cinamon-13 hair-color-cinamon-14 hair-color-cinamon-15 hair-color-cinamon-16 hair-color-cinamon-17

Vopselede par ciocolatiu scortisoara recomandate

Garnier Olia 6.3

63_golden_light_brown_hair_color_garnier_olia

Garnier Olia 6.3 este cea mai buna vopsea de par ciocolatiu disponibila in comert.

Este prima vopsea permanenta pe baza de ulei, care a exclus amoniacul din compozitia sa. Uleiurile au proprietatea de a fixa vopseaua adanc in structura firului de par, pe care il protejeaza in acelasi timp. Culoarea obtinuta este vie, cu o acoperire de pana la 100% a firelor de par albe.

Fidelitatea culorii este una remarcabila, lucru de apreciat pentru o vopsea de par semiprofesionala. In plus, dupa utilizare, doamnele au observat o imbunatatire vizibila a calitatii parului, care devine mai matasos si mai stralucitor.

Neavand inclus amoniacul in compozitia sa, mirosul vopselei este unul placut, usor floral. Vopseaua are o textura cremoasa datorita careia nu curge de pe par odata ce este aplicata, semanand mai degraba cu experienta aplicarii unei masti de par. Iar rezultatul final este si el asemanator unui tratament profesionist: un par bogat, lucios, cu o culoare atragatoare si calda.

L’Oreal Paris Preference

4-loreal-paris-preferencedeschis-1

L’Oreal Paris Preference, 5 E Bruges este o vopsea de par profesionala care aduce cu sine experienta de zeci de ani a fabricantului francez de produse cosmetice.

Colorarea parului la domiciliu nu a fost niciodata mai simpla si mai eficienta.

Preference se caracterizeaza prin paleta extrem de bogata de nuante pe care vopselurile o capata in combinatie cu culoarea naturala a parului.

5 E Bruges este o vopsea ciocolatiu deschis, apropiata de un blond inchis cu reflexe cenusii. Vopseaua cu amoniac asigura o fixare superioara pe firul de par, astfel incat culoarea va ramane la fel de proaspata si de intensa si dupa mai multe spalari. Acoperirea firelor de par albe este de pana la 100% atata timp cat vopseaua este aplicata conform instructiunilor producatorului.

Wellaton 6/73 Milk Chocolate

milk-chocolate-hair-color-wella

Wellaton Milk Chocolate este o vopsea de par ciocolatiu ieftina si buna. Pachetul include tubul cu vopsea, flaconul cu oxidant si un pliculet de 10 ml cu un ser tratament. Serul este menit sa minimizeze efectul agresiv al vopselei asupra parului, lasandu-l sanatos si stralucitor.

Vopseaua are o nuanta placuta de ciocolata cu lapte, fiind potrivita atat unui ten deschis la culoare cat si unuia cu tente aramii.

Efecte absolut deosebite se pot obtine daca vopseaua este aplicata in suvite, in timpi diferiti. Astfel incat rezultatul final sa fie o suvitare extrem de subtila, cu zone mai inchise si zone mai deschise la culoare, datorita expunerii diferite ca timp la efectul  vopselei.

Un mare avantaj al alegerii acestei vopsele este stralucirea aparte pe care o capata parul dupa spalare, stralucire intensificata prin folosirea serului protector.

Volumul de vopsea obtinut dupa amestecarea cu oxidantul este suficient pentru vopsirea parului scurt sau mediu-scurt. Pentru un par mai lung de nivelul umerilor se recomanda prepararea a doua tuburi de