Parul cu efect de OPAL – ultima moda in colorarea parului

Parul vopsit in nuante de curcubeu continua sa creasca in popularitate! Ca urmare a acestei popularitati, va prezentam parul opal, o combinatie de nuante pastelate, care creeaza fectul superb al pietrei de opal.

Cum a luat nastere parul opal?

Parul vosit opal combina doua dintre cele mai populare tendinte – parul blond platinat si parul in nuante de curcubeu.

Culoarea parului opal isi are numele de la piatra pretioasă – opal, cu un luciu stralucitor superb, care reflecta nuante irizate de roz, albastru, purpuriu si verde. Nuanta de par rezultata are stralucire in culori delicare, este o versiune mult mai temperata a nuantei de par curcubeu.

Cine este autoarea tendintei parului opal?

Autoarea tendinței este israelianca Aura Friedman – artista care creeaza cele mai bune culori ale parului pentru vedete de renume mondial. Tot ea este cea care a schimbat radical imaginea lui Caroline Polachek, a realizat un ombré delicios pentru M.I.A. și a adus rozul in parul excentricei Lady Gaga. Aura a ajuns sa dicteze tendințe de hairstyle, potrivind pentru fiecare vedeta – culoarea potrivita cu nuanta ochilor si a parului, pastrand foarte bine si stilul personal.

Cum se obtine nuanta de par opal?

Pentru a pregati parul pentru un efectul de opal, se vopseste in cea mai deschisa nuanta de blond cenusiu sau blond platinat, pentru a obtine stralucirea specifica perlei. Apoi se aplica pe tot parul un toner si se fac suvite in culori complementare pentru a obtine efectul de opal.

Culoarea finala a parului are nuante subtile de roz si verde. Cheia pentru perfectionarea acestei tehnici de colorare a parului consta in stratificare. Suvitele de par trebuie colorate astfel incat nuantele sa arate diferit din orice unghi.

Cum sa iti mentii parul opal cat mai mult timp

Este exclus sa mai folosesti produse obisnuite, trebuie sa elgi produse profesionale care au o formula deliccata pentru parul vopsit si nu contin sulfati si alcool.

Incearca sa folosesti cat mai putine produse de styling deoarece decoloreaza culoarea parului datorita continutului de alcool.

Iata cum arata parul in nuante de opal!