Pedichiura FRENCH – modele spectaculoase pentru vara 2021!

Atunci cand iti doresti o pedichiura french, variantele de modele pot fi foarte multe. Poti alege un model clasic, natural, cu model, colorata sau cu aplicatii stralucitoare de sclipici sau folie.

Pe langa modelele clasice de pedichiura french, cele obtinute prin aplicarea culorii albe peste o baza nude, exista si variantele colorate. Asadar, poti opta pentru french cu rosu, cu negru, pastel sau orice culoare iti doresti. Asta pentru ca pedichiura si manichiura frantuzeasca nu mai sunt de mult timp facute doar cu alb.

Citeste si: Manichiura french – modele in tendinte

Descopera galeria foto de mai jos, cu modele superbe de pedichiura french pe care iti recomandam sa le incerci!

 

Pedichiura french – galerie poze

 

In continuare, varianta de french alb se mentine in topul preferintelor si e cea mai populara varianta de pedichiura french pe Pinterest si Instagram.

  

 

Stiati ca…?

Manichiura french a aparut ca urmare a nevoii femeilor de a etala unghii cat mai sanatoase.
Frantuzoaicele au inceput sa foloseasca pasta alba pentru varful unghiei si vopsea rozalie pentru a camufla eventualele imperfectiuni ale unghiei.
La inceputul secolului 20 aceasta practica intrase intr-un con de umbra, dar odata cu aparitia unghiilor tehnice, a revenit in forta, devenind alaturi de rosu, un clasic incontestabil.
Daca la inceput french insemna in principal albirea varfului unghiei, aceasta tehnica a evoluat extrem de mult si astfel in zilele noastre putem sa construim o unghie absolut perfecta plecand de la unghii naturale cu probleme.