Pentru un par cu volum … la maxim !

Daca parul tau este subtire, lipsit de viata si vrei sa ii dai un plus de volum, urmeaza urmatoarele sfaturi care te vor ajuta sa obtii un par mai bogat: 

♣ pocedura de uscat parul ud Aplica la radacina parului umed spuma pentru volum si usuca-l cu capul aplecat si cu parul dat peste cap. Usuca mai intai parul de la baza gatului si termina cu partea din fata, cu varfurile. Aplica fixativ si pentru un minut foloseste uscatorul  de acesta data cu selectad uscare – rece. Procedand astfel, vei obtine mai mult volum, cu putin efort.

♣ tipul de tunsoare Data viitoare cand mergi la stilist cere-i o tunsoare in scari sau cu suvite si sigur vei creea impresia unu par mai bogat.

♣ produsele de styling Nu utiliza multe produse de styling, acestea incarca firul de par iar greutatea il va trage in jos, facand-ul sa para mai putin bogat.

♣ nuanta de par Negru subtiaza, iar cand vrei sa arati mai supla aplezi la acest truc. In cazul culorii de par efectul este acelasi,  de aceea o nuanta de par deschisa va creea impresia unui par bogat.

♣ sarea amara Combina balsamul zilnic cu putina sare amara. Asteapta 20 de minute sa actioneze in profunzime si clateste cu apa din abundenta.

♣ compozitie sampon Cauta produsele care contin Guar chloride, un compus recunoscut pentru rezultatele benefice asupra firului de par.