ROSCAT cu SUVITE BLONDE – nuanta perfecta de ROSCAT DESCHIS

Daca iti doresti o nuanta de roscat deschis, in tendinte, atunci cateva suvite blonde sunt perfecte pentru tine!

Suvitele blonde nu sunt doar pentru brunete, satene sau blonde! Daca ai parul roscat, cateva suvite blonde sunt alegerea perfecta pentru un par cu un plus de dimensiune si personalitate.

 

Idei de ROSCAT cu SUVITE BLONDE

Pentru a face cea mai buna alegere, important este sa analizez tonul pielii tale si sa alegi ce ti se potriveste.

Variantele de suvite pentru parul roscat sunt nelimitate, indiferent de nuanta tenului, cu siguranta poti obtine combinatia care sa ti se potriveasca.

Nuante de roscat pentru tenul cald

Daca ai observat ca dintre bijuteriile din argint si cele de aur, cel mai bine ti se potrivesc cele din aur, ai tenul cald. Subtonurile pielii tale au nuante de culoarea piersicii.

Suvitele cu subtonuri aurii se potrivesc daca tenul tau are o nuanta calda. Alege nuantele de roscat cupru cu suvite aurii sau blond capsuna.

Nuanta de roscat orange cu subtonuri roz ti de potriveste perfect. In plus este extrem de populara si in tendinte. Citeste si Blorange – o noua nuanta de blond-roscat in tendinte anul acesta

       

Daca ai tenul deschis, de portelan, alege nuante de roscat potrocaliu-morcov sau nuante de roscat aprins care ca complimenteze frumos nuanta tenului.

Nuante de roscat pentru tenul rece

Daca ti se potrivesc cel mai bine bijuteriile din argint, inseamna ca ai tenul cu tonuri reci. Subtonurile pielii tale au nuante de roz.

Cand alegi nuanta de roscat, evita orice nuanta de rosu portocaliu intens. Nuantele prea calde nu vor arata deloc bine alaturi de tenul rece. Alege mai bine nuante de roscat pruna, cireasa sau burgund.

Ce nuante sa alegi pentru imbracaminte? Afla culorile perfecte pentru roscate:

Daca ai parul roscat, alege culori contrastante și evita pastelurile si nuantele neutre.

Ti se potrivesc nuantele de: verde, bluemarin, nuante de pamant si gri inchis sau negru. 

Tonurile intense vor crea un contrast interesant cu nuanta parului. Poti strecura in tinuta si cateva nuante mai deschise cu conditia sa nu fie in jurul fetei. Poti alege alb dar intotdeauna inlocuieste bejul si griul deschis cu kaki, gri inchis, negru si antracit.