Semnificatia ascunsa a alunitelor de pe corp. 61 de alunite explicate

 

alunite_fata

 

Alunita 1 – Viata o sa fie o provocare pentru tine si o sa existe perioade cand n-o sa-ti fie usor. Daca alunita este rosiatica si este iesita in relief, vei reusi sa depasesti cu usurinta orice obstacol.

Alunita 2 – Esti o persoana predispusa la stres. Aminteste-ti sa tragi adanc aer in piept si sa te calmezi de fiecare data cand de simti presat de cei pe care ii iubesti.

Alunita 3 – Esti o persoana populara si eficienta, iar viata ta o sa fie un lung sir de provocari. Iti place sa muncesti si in egala masura sa ai o viata sociala dezvoltata. Cel mai probabil vei avea parte de succes profesional.

Alunita 4 –  Aceasta alunita, te avertizeaza sa ai grija la ce mananci si la alimentatia nesanatoasa, mai ales daca alunita este neagra si proeminenta. Daca este de culoare deschisa, atunci are o semnificatie pozitiva, si anume, inseamna ca partenerul de viata care te va iubi enorm.

Alunita 5 – O alunita pe partea superioara a sanilor reprezinta o viata fericita, cu putine griji. Trebuie totusi sa ai grija de sanatatea ta, mai ales cand te apropii de varsta de 50 de ani.

Alunita 6 – Acesta este semnul persoanelor foarte ambitioase si cu aspiratii inalte si anunta succes profesional.

Alunita 7 – O alunita in acest loc simbolizeaza un om bun la suflet si generos. Esti o persoana care-si tine promisiunile si de onoare in afaceri.

Alunita 8 – O alunita pe stomac reprezinta o persoana foarte norocoasa; viata ta o sa fie una lipsita de complicatii si sigura. Aceasta alunita este una norocoasa si cu cat este mai mica, cu atat este mai bine.

Alunita 9 – O astfel de alunita prezice noroc la bani, mai ales daca este de culoare inchisa si foarte vizibila. Cu cat este mai mica, cu atat este mai bine. Daca alunita atinge buricul, ai toate sansele sa devii un om foarte bogat.

Alunita 10 – Se spune ca persoanele care au o astfel de alunita vor avea multi copii.

Alunita 11 – Aceasta alunita indica faptul ca vei fi binecuvantat cu copii ascultatori, care iti vor aduce multe bucurii.

Alunita 12 – O alunita in acest loc, este semn de noroc. Vei avea o viata lipsitaa de griji, dar vor mai fii cateva momente de rascruce. Cand in acest loc sunt mai multe alunite grupate, e semn de mare noroc.e

Alunita 13 – Este un semn ce indica frumusete. De asemenea, vei avea parte de un partener care va fi la fel de frumos.

Alunita 14 – Este un semn de noroc la bani, mai ales pentru barbati. Cu cat este pozitionata mai in interiorul bratului, cu cat mai mult succes vei avea in viata.

Alunita 15 – O astfel de alunita spune ca vei fii nevoit sa muncesti din greu pentru tot ce vrei sa obtii. De asemenea, sugereaza ca vei desfasura in special munca fizica.

Alunita 16 – Semnifica munca din greu, dar putina recunoastere pentru toata activitatea.

Alunita 17 – O sa ai cam toata viata de-a face cu multi bani, nu neaparat ai tai. Atentie mare insa la tranzactiile financiare.

Alunita 18 – Sugereaza o presoana careia ii place sa cheltuiasca muti bani. Pe mana stanga sugereaza faptul ca vei cheltui bani mai repede decat ii poti face. Daca alunita este pe mana dreapta, atunci vei atrage cu usurinta banii.

Alunita 19 – La barbati simbolizeaza noroc de mostenire; la femei inseamna ca te poti imbogati, dar numai prin forte proprii.

Alunita 20 – Aceasta alunita, are semnificatii negative, de cele mai multe ori indica greutati mari in viata.

Alunita 21 – Aceasta indica multe calatorii, atat in interes de serviciu, cat si pentru relaxare. Daca alunita este foarte mica, calatoriile vor fii de bun augur, iti vor aduce succes. Daca este mare, inseamna calatorii care iti vor crea probleme.

Alunita 22 – De cele mai multe ori indica o viata scurta, intrucat ai tendinta sa fii foarte stresat. Invata sa te relaxezi!

Alunita 23 – Persoanele care au o astfel de alunita vor fi responsabile, si vor avea grija de intreaga familie. De asemenea, meritele le vor fi recunoscute, dar mai tarziu in viata.

Alunita 24 – Indica o persoana foarte pasionala si cu un apetit sexual dezvoltat.

Alunita 25 – Indica o persoana care iubeste copiii.

Alunita 26 – Persoana care prezinta aceasta alunite, este instabila din punct de vedere emotional, trecand cu usurinta de la o stare la alta. De asemenea, indica o persoana foarte cheltuitoare.

Alunita 27 – Femeile care au astfel de alunite sunt predispuse la barfa si pot da in vileag secretele altora fara sa-si dea seama.

Alunita 28 – Atentie mare la banii tai, intrucat esti predispus sa-i pierzi.

Alunita 29 –Aceasta alunita este un indicator de prosperitate financiara si multa sanatate.

Alunita 30 – Este  o alunita cu semnificatii pozitive, indica o persoana respectuoasa si care la randul ei se bucura de un mare respect din partea celorlalti.

Alunita 31 – Cu o alunita pe genunchi, va trebui sa muncesti foarte greu pentru a reusi in viata.

Alunita 32 – Indica o persoana putin ambitioasa si care nu-si cunoaste foarte bine prioritatile.

Alunita 33 – Semnifica o persoana care poate deveni rea si fara scrupule pentru a-si indeplinii telul.

Alunita 34 – Cu o astefel de alunita, nu vei avea o viata sentimentala linistita. Daca are o culoare rosiatica, inseamna ca iti place sa flirtezi, ceea ce va aduce mari probleme in cuplu.

Alunita 35 – Ai tot ceea ce iti trebuie pentru a reusi in viata si este foarte probabil sa devii bogat sau cel putin sa nu ai probleme financiare.

Alunita 36 – Barbatii care au o astfel de alunita sunt susceptibil la dureri de spate acute.

Alunita 37 – Femeile care au alunite pe umar au multe greutati si responsabilitati si este posibil sa aiba multe incercari in viata.

Alunita 38 – Esti predispus sa fii barfit si tradat de prieteni.

Alunita 39 – Este un indicator al lipsei de prosperitate. O sa iti fie dificil sa-ti pastrezi locul de munca, fie pentru ca nu iti place ceea ce faci, fie pentru ca nu esti suficient de bun.

Alunita 40 – Are aceeasi semnificatie ca alunita 39.

Alunita 41 – Indica lipsa ambitiei si indecizie. Vei descoperi ca este greu sa-ti gasesti motivatii pentru a face ceva si va trebui mereu sa fii impins de la spate pentru a actiona. Pe de alta parte, aceasta alunita este un semn ca vei avea noroc in casnicie.

Alunita 42 – Aceasta alunita sugereaza succes si avere, mai ales pentru cei care conduc propria afacere.

Alunita 43 – Indicator al inteligentei, creativitatii si intelepciunii. Vei avea un statut inalt si vei fi foarte respectat.

 

alunite-spate

Alunita 44 – Esti foarte carismatic si popular si vei avea parte de mult noroc in viata.

Alunita 45 – Indica o persoana foarte inteligenta si de incredere.

Alunita 46 – Din pacate, se spune ca va trebui sa suporti multe lucruri neplacute in viata.

Alunita 47 – Indica o viata tumultuasa in sensul bun, care iti va aduce in final recunoasterea meritelor si aprecierea multor persoane. Te vei bucura de relatii bune cu majoritatea persoanelor.

Alunita 48 – Barbatul care poseda o astfel de alunita are tendinta sa stea mereu departe de casa sau sa se mute departe de familie. Este semnul unui om mereu in miscare.

Alunita 49 – Alunita de pe spatele unei doamne indica o femeie care poate fi lipsita de clasa sau de finete, asa ca ar fi mai bine sa nu o arati, ci sa o acoperi.

Alunita 50 – Semnifica probleme in casnicie si in dragoste, iar cu cat este mai inchisa la culoare, cu atat are semnificatii mai negative.

Alunita 51 – Persoanele inzestrate cu o astfel de alunita au tendinta sa fie dezordonate si neglijente.

Alunita 52 – Indica posibilitatea ca mariajul sa ti se destrame sau cel putin o viata amoroasa foarte agitata in jurul varstei de patruzeci de ani. Cel mai bine este sa acoperi o astfel de alunita pentru a-i diminua efectele.

Alunita 53 – Daca ai o alunita pe spatele palmei, pastreaza-o! Inseamna ca vei castiga multi bani.

Alunita 54 – Implica o casnicie cu posibile urmari nefericite.

Alunita 55 – Indica o persoana de incredere si responsabila. Vei avea toata atentia indreptata spre munca.

Alunita 56 – Este semnul unei vieti protejate, confortabile si plina de noroc.

Alunita 57 – O sa induri multe barfe si tradari in viata daca esti purtatorul unei astfel de alunite.

Alunita 58 – Indica o persoana plina de rabdare, dar care poate exploda cand ii sunt testate limitele.

Alunita 59 – Este semnul unei persoane care se descurca bine cu cifrele si cu banii. Poti fi un contabil de succes daca ai aceasta alunite.

Alunita 60 – Indica o persoana cu excelente capacitati interpersoanle si in relatii bune cu majoritatea oamenilor.

Alunita 61 – O alunita foarte norocoasa, care semnifica o persoana inconjurata de prieteni de nadejde.