Sfaturi Tunsori fata PATRATA

 

Ai fata patrata ? Te poti considera fericita deoarece foarte multe personalitati au acest tip de fata. Fata patrata este foarte interesanta, asimilata intotdeauna cu o personalitate puternica.

CUM STII DACA AI FATA PATRATA?

Daca ai maxilarele proeminente iar linia lor este mai degraba orizontala decat verticala atunci fata ta prezinta trasaturile fetei patrate. Fata patrata se aseamana cu fata rotunda in sensul ca latimea este aproximativ egala cu lungimea fetei. Diferenta consta in faptul ca fata patrata are trasaturi pronuntate, ascutite, pe cand trasaturile fetei rotunde sunt mai “soft”.

CELEBRITATI CARE AU FATA PATRATA

Salma Hayek, Demi Moore, Jessica Simpson, Sandra Bullock, Isabella Rosellini, Angelina Jolie, Fergie, Denise Richards, Kristen Bell, Jennifer Aniston, Paris Hilton.

SCOPUL unei tunsori perfecte pentru FATA PATRATA:

  • alungirea figurii cu ajutorul liniilor verticale: coafuri medii si lungi cu volum in crestet
  • atenuarea latimii maxilarului: breton lung filat care inconjoara linia fetei si maxilarele
  • indulcirea trasaturilor: tunsori naturale, ondulate

TUNSORI PAR SCURT PENTRU FATA PATRATA

Cea mai INSPIRATA tunsoare pentru fata patrata 

Un bob filat, reechilibreaza fizionomia fetei patrate. Bretonul incadreaza usor fata si linia maxilarului in timp ce bretonul lung oblic este ideal pentru a minimiza unghiurile specifice unei fete patrate. Tunsoarea are o forma usor rotunjita fiind perfecta pentru a incadra o fata cu trasaturi ascutite. Un alt bob care este potrivit este bobul cret, ondulat.

   

De EVITAT

Coafurile foarte scurte care lasa descoperita fata si scot in evidenta formele proeminente ale maxilarelor. Tunsorile bob cu o linie dreapta, accentueaza si mai mult unghiurile unei fizionomii patrate.

Tunsoarea alaturata este total containdicata unei fete patrate. In primul rand, partea de sus are o forma dreapta. In al doilea rand, forma finala este patrata, ceea ce nu face altceva decat sa incadreze fata intr-o forma care dezavantajeaza o figura patrata.

 

 

 

 

 

 

 

 

TUNSORI PAR MEDIU PENTRU FATA PATRATA

Cea mai INSPIRATA tunsoare pentru fata patrata 

Coafurile si tunsorile de lungime medie, cu bucle naturale si putin volum, care inconjoara delicat forma fetei si echilibreaza frumos trasaturile unei fizionomii patrate.

 

De EVITAT

Tunsorile cu breton drept iau din lungime deoarece fac ca privirea sa cada pe mijlocul fetei, accentuand si mai mult latimea. O lungime care se opreste in dreptul maxilarelor nu face altceva decat sa accentueze aceasta parte a fetei.

TUNSORI PAR LUNG PENTRU FATA PATRATA

Cea mai INSPIRATA tunsoare pentru fata patrata 

Alege o coafura cu onduleuri usoare, cu un Breton lung, oblic, filat in jurul fetei care inconjoara delicat linia maxilarelor.

De EVITAT

Tunsorile foarte lungi si lipsite total de volum accenueaza unghiurile fetei patrate. De asemenea un breton drept este total contraindicat.