Sprancene subtiri sau Sprancene groase – detaliul care transforma orice fizionomie

Sprancene subtiri sau sprancene groase? Daca nu sti ce grosime de sprancene sa alegi, atunci te sfatuim sa alegi sprancene cat mai naturale, nici prea groase, si sub nicio forma subtiri.

De-a lungul anilor, standardele de frumusete se schimba foarte mult. Un singur lucru ramane neschimbat – naturaletea. Naturaletea este cea care avantajeaza pe oricine si cu care nu vei da gres indiferent de tendinte.

Un exemplu  este forma sprancenelor care s-a modificat radical de-a lungul anilor.  Daca acum 10-20 de ani, sprancenele pensate excesiv erau in tendinte, acum sprancenele groase sunt la moda. Totusi, si in acest caz, excesele sunt de evitat. Iar sprancenele foarte groase si conturate excesiv afecteaza echilibrul oricarei fizionomii.

Sprancene subtiri vs Sprancene groase – detaliul care face diferenta

Forma sprancenelor se alege in functie de forma fetei !

Evita sprancenele mult prea arcuite daca ai fata alungita pentru ca vei adauga si mai multa lungime fetei.
Alege insa sprancene usor arcuite daca ai fata patrata sau rotunda. Evita insa sprancenele drepte, plate pentru ca accentueaza forma patrata sau, in cazul fetei rotunde, volumul fetei .

Culoarea sprancenelor este foarte importanta! 

Sprancenele colorate in tonuri mult prea inchise si conturate excesiv inaspresc trasaturile fetei.
Secretul este sa nu modifici complet forma ci sa conturezi discret ceea ce ai deja.
De asemenea, nuanta sprancenelor trebuie sa fie in armonie cu intensitatea machiajului. Cu cat machiajul este mai natural cu atat si sprancenele trebuie sa le conturezi intr-o culoare mai naturala. Pentru un machiaj de seara, alege o nuanta mai inchisa pentru sprancene.
Forma, grosimea si culoarea sprancenelor este foarte importanta. De aceea iti recomandam sa citesti articolele de mai jos.
Cum sa alegi forma sprancenelor in functie de forma fetei si ce forma de sprancene sa eviti:
Daca vrei sa stii ce impact are forma sprancenelor asupra trasaturilor fetei. Cum sa alegi forma sprancenelor daca ai nasul mare, fruntea prea lata, ochii mici sau mari, departati sau apropiati.