Tatuaje cu BUFNITE – modele superbe si semnificatie

Tatuaje cu BUFNITE – sunt tatuaje pline de semnificatie, unul din trendurile cele mai populare ale acestui an, asadar merita toata atentia. Poti alege un model de tatuaj cu burfnite pe mana, pe piept, spate sau picior.

Bufnita simbolizeaza libertatea, intelepciunea dar si viziunea. In zilele noastre designerii au incorporat simbolul bufnitei in haine, accesorii si bijuterii, iar maestrii Feng Shui o recomanda ca si decor pentru ca emana o energie aducatoare de avere.  Ei recomanda sa fie pozitionata pe birou, aducand totodata si un sentiment de siguranta si confort interior.

1. Tatuaje cu BUFNITE – semnificatie

Principalele semnificatii care sunt asociate tatuajelor cu burfnite:

INTELEPCIUNE – Romanii antici credeau ca bufnita era tovarasul credincios al Zeitei Intelepciunii. Tatuajele cu bufnite sunt purtate cei care doresc sa-si exprime dorinta de a invata lucruri noi, de a arata dragostea pentru invatare, de a intelege misterele lumii in care traim.

VIZIUNEA –  Datorita abilitatii sale de a vedea departe in noapte, simbolizeaza puterea de concentrare, dar si de a visa, pentru ca noaptea totul este mai profund, cu mai mult sens.

TIMPUL – pasarea intelepciunii este adeseori asociata cu longevitatea pentru ca sunt pasari care traiesc multi ani.

PROTECTIE – in cultura indiana, bufnita simbolizeaza intelepciunea si, de asemenea, este un talisman extraordinar.

Cu atata simbolistica in spate, nu este de mirare ca simbolul bufnitei este atat de popular.

2. Tatuaje cu BUFNITE – modele tatuaje superbe

Un tatuaj bufnita in varianta sa de pasare „baby”, cu accent pe ochi de un albastru marin suberb, simbolizeaza inocenta. Este o inocenta inteleapta, nu naiva, o energie care este asociata purtatorului inca din copilarie si pana la varsta maturitatii.

Ochiul albastru, este in multe culturi un talisman care protejeaza puratorul de fortele malefice. Un tatuaj cu acest simbol, este plin de energie protectoare impotriva gandurilor negative proprii sau a oamenilor din jur.

Poti alege un tatuaj cu bufnita pe spate, colorat  realizat cu metoda watercolor, cea mai moderna tehnica de tatuaj.

Puteti alege un tatuaj mare sau mic, indiferent de marime, tatuajul cu bufnite va fi plin de semnificatie.

Tatuajul de mai jos simbolizeaza legatura dintre mama si copii. O legatura profunda, un sentiment trainic ce va rezista etern.

Timpul si legatura care va trece testul timpului este simbolul tatuajului de mai jos. Doua bufnite imbratisandu-se. Este o legatura de dragoste profunda, nu superficiala, o legatura trainica peste ani.

Tatuajele cu bufnita sunt alegerea perfecta pentru cei care au un stil de viata nocturn, iubesc misticismul, sunt oameni misteriosi, extraordinari si intelepti.

Simbolismul tatuajelor cu bufnite este foarte puternic, cu energie misterioasa si mistica.