TATUAJE CU FLORI – modele de tatuaje superbe si ultra-feminine

Tatuaje cu flori – modele tot mai populare pe toate retelele de socializare, extrem de versatile, in diferite modele, dimensiuni și culori.

Printre cele mai populare modele de tatuaje sunt tatuajele cu flori de cires, cu trandafiri, flori de lotus sau flori de mac.

Tatuajele cu flori sunt versatile, potrivite pentru diverse parti ale corpului. Poti alege un tatuaj cu flori pe mana, pe picior sau un tatuaj delicat pe ureche. Indiferent de locul pe care il alegi sa iti faci un tatuaj cu flori, acesta va adauga un plus de delicatete si feminitate oricarei parti a corpului.

Acestea fac ca orice tatuaj sa arate mai atractiv și mai frumos. Daca tatuajele dvs. sunt prea simple, puteți adauga niste flori frumoase pentru a arata mai atractiv.

Florile sunt unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-a creat universul. Sunt placute la vedere iar frumusetea lor a fost mereu apreciata. Poate ca acesta este motivul pentru care barbatii dau flori atunci cand o curteaza o femeie si ori de cate ori cineva este bolnav ii daruim flori ca sa il inveselim. Frumusetea radianta a florilor ne face sa ne simtim mai bine. Este, de asemenea, unul dintre simbolurile populare ale feminitatii.

 

In acest articol ti-am pregatit o colectie de poze cu cele mai populare modele:

1. Tatuaje cu flori de cires

2. Modele cu flori pe mana

3. Modele mici cu flori

4. Modele cu flori si inimioara

5. Modele cu flori si mesaje scrise

6. Modele cu flori de lotus

7. Tatuaje cu trandafiri

8. Modele cu flori de mac

9. Tatuaje pe picior

Cele mai frumoase MODELE DE TATUAJE 

1. Flori de cires

Aceste modele de tatuaje au ca inspiratie cultura japoneza.

Deseori ilustrat cu petalele suflate de vant, floarea ciresului reflecta o trasatura importanta a culturii japoneze. In cultura japoneza, floarea de cires e simbolul „Mono no aware” –  o empatie fata de orice creatie lucruri, vietate.

Intr-un inteles mai vast, este un simbol al „sensibilitatii fata de efemer”. Ce inseamna asta? Florile de cires sunt frumoase si delicate, dar nu sunt insa flori cu o viata lunga. Petalele sunt suflate din copaci la cea mai mica adiere de vant.

Aceasta inseamna ca frumusetea lor se estompeaza rapid. Poporul japonez vede acest lucru ca o metafora a vietii care reflecta propria lor mortalitate.

Asadar, modelele de tatuaje cu flori de cires au o semnificatie minunata.

 

2. Tatuaje pe mana cu flori


3. Modele de tatuaje mici cu flori


4. Tatuaje cu flori si inimioara


5. Modele cu flori si mesaje scrise


6. Modele cu flori de lotus


7. Tatuaje cu trandafiri


8. Modele cu flori de mac


9. Tatuaje pe picior