TATUAJE CU FLUTURI – modele superbe cu semnificatii profunde

Daca iti doresti un tatuaj feminin, delicat dar plin de semnificatie, alege un tatuaj cu fluturi. Indiferent ca iti doresti un tatuaj pe mana, pe spate sau pe picior, tatuajele cu fluturi adauga un plus de energie si semnificatii profunde.

 

Tatuaje cu fluturi – modele superbe de tatuaje

Fluturele este foarte admirat si este considerat un simbol al pacii si al bucuriei. Cu exceptia a catorva specii, majoritatea traiesc doar o saptamana sau doua. Toti trec prin aceleasi etape de transformare: din faza oului, la evolutia in omida, pana la transformarea omizii in fluture.

In Feng shui, fluturele intruchipeaza libertatea spiritului, dorinta profunda a omului de a se bucura de viata, de a trai liber, lipsit de ingradiri si limite.

Persoanele care poarta tatuaje, bijuterii, amulete, in forma de fluture atrag puternice energii senzuale si isi sporesc semnificativ sansele sa isi gaseasca sufletul pereche. Ba mai mult, acest suflet pereche ofera implicare si stabilitate in relatie.

 

Fluturele – simbol cu semnificatii profunde

Atunci cand vorbim despre transformare, una dintre imaginile care ne apar in minte, este cea a fluturelui – o creatura care personalizeaza frumusetea si care ne incanta mereu sufletul prin gingasia sa.

Calea noastra spre transformare poate fi foarte usor asemanata cu cea a unui fluture.

Cu totii stim ca procesul de evolutie al unui fluture implica transformarea sa din omida, cu tot cu dificultatea ei zilnica de a se tara pentru a avea ce manca.

Acelasi lucru se intampla si cu noi. Inainte de a ne transforma, avem o dorinta nestapanita de a ne hrani. Aceasta “hrana”, la majoritatea dintre noi se manifesta printr-o nevoie de a citi carti, de a viziona documentare, de a participa la diverse cursuri care sa ne ajute in evolutia personala – cu alte cuvinte, facem orice pentru a ne potoli setea de a acumula noi cunostinte.

Suntem tot noi, in forma noastra veche, hranindu-ne mintile cu informatii, tocmai pentru a ne crea “coconul”, spatiul in care vom transforma intreaga informatie acumulata intr-o reflexie a noului nostru univers interior.

De multe ori, in momentul in care apetitul nostru este satisfacut, urmeaza o perioada in care putem simti nevoia de a lasa totul la o parte pentru a asimila tot ceea ce am acumulat.

Aceasta perioada de “incubare” poate dura cateva zile sau cateva luni. Intre timp, in interiorul nostru, se petrec foarte multe schimbari. Se poate sa nu le vedem imediat, poate chiar deloc, dar exista multe parti din noi care ne sunt eliberate, transformate si modificate.

In acest moment, viata noastra poate deveni uneori inconfortabila. Pe parcursul transformarii, multe dintre relatiile noastre pot deveni dificile, poate pentru ca cei din jurul nostru nu sunt constienti de procesul prin care trecem, si nici noi nu stim cum exact sa ne explicam transformarea.

Atunci cand procesul omidei se apropie de final, fluturele incepe sa iasa din cocon.

Este nevoit sa se lupte pentru a-si gasi noua cale, renuntand la invelisul pe care si l-a creat, experimentand noua sa lume. In acelasi fel in care omida se transforma in fluture, si noi, oamenii suntem determinati sa trecem peste propriile bariere sau atitudini vechi.

Tot ceea ce ne-a caracterizat inainte, nu ne mai este de folos in noua noastra “forma”. Unii renunta mai usor la vechile obiceiuri, dar altii pot intampina un anumit grad de rezistenta, prin faptul ca acestea ne sunt mult prea familiare, si deci, ne detasam mai greu de ele.

Speram ca fluturele, cu profunda semnificatie pe care o poarta sa te inspire si sa iti alegi si tu un tatuaj care sa iti puna in valoare partea preferata a corpului.