Tatuaje cu PASARI: 25+ modele originale si feminine, pline de semnificatie

Iti doresti un model de tatuaj delicat, feminin si deosebit? Iti recomandam tatuajele cu pasari!

Tatuajele cu pasari sunt delicate, feminine si pline de semnificatie iar in functie pasarea aleasa, vorbeste despre personalitatea purtatoarei. 

Cele mai populare modele sunt tatuajele cu randunica, porumbel, flamingo, porumbel, bufnita.

Iata propunerile noastre de tatuaje care speram sa te inspire si sa iti alegi un tatuaj superb, plin de semnificatie!

Tatuaje cu pasari – modele originale si feminine

Pasarile sunt sunt considerate simboluri puternice ale noilor oportunitati, iubirea si angajamentul, abundența și norocul (ca in cazul paunilor). Totodata, un tatuaj cu pasari simbolizeaza libertatea si fericirea unei persoane care nu suporta nici o ingradire.

Pasarea flamingo este simbol al renasterii si vindecarii. Daca alegi un tatuaj cu pasarea flamingo, esti o persoana intuitiva, optimista si capabila sa exploateze orice situatie creata. Fiind o persoana extrem de competitiva, nu te multumesti niciodata cu locul doi. Dragostea este o parte a vieții tale pe care o tratezi cu multă seriozitate.

Pasarea colibri este simbol al iubirii si puritatii. Esti o persoana tandra, expresiva, iubitoare de frumos. Gingasia ta te face sa te indrgostesti usor, air puterea ta este speranta si speranta ta este iubirea.

   

Bufnita este simbolul inteligentei si al cunoasterii. Daca alegi un tatuaj bufnita, esti o persoana introvertita, inteligenta, perfectionista si extrem de precauta. Pretuiesti adevarul atat de mult incat nu tolerezi oamenii ipocriti in preajma ta.

 

Randunica – este o pasare migratoare iar reintoarcerea ei primavara simbolizeaza speranta, fertilitatea si reinnoirea vietii.

Datorita faptului ca se spunea odata ca ea hiberneaza, in maluri, pesteri sau ape, poate simboliza invierea, impreuna cu alte pasari, ea simbolizeaza lumina. In multe culturi antice, incluzand cultura egipteana, unde era sacra pentru Isis, ea simboliza instinctul matern.