Tatuaje cu simbolul INFINIT

 

Simbolul infinitului, prin conceptul puternic pe care il reprezinta, este un simbol popular, preferat in special ca model de tatuaj, atat de femei cat si de barbati.

Tatuaje cu simbolul INFINIT – SEMNIFICATIE

Multi vorbesc despre el si este prezent aproape in toate culturile lumii. Ce reprezinta semnul infinitului?

Infinit (din latina infinitas – nemarginit, descoperit initial in anul  1655 de catre matematicianul John Wallis), se refera la mai multe concepte distincte, de obicei legate de ideea de „fara sfarsit” sau „mai mare decat cel mai mare lucru la care te poti gandi”.

Avand o semnficatie universala, il face un tatuaj cu sensuri clare, un tatuaj care te face sa afli multe despre personalitatea purtatorului unui astfel de tatuaj.

Tatuaje cu simbolul INFINIT – GALERIE FOTO

model-tatuaj-infinit-0

Modelele de tatuaje cu acest simbol, sunt diverse, simbolul infinit putand fi combinat cu diverse cuvinte, printre care: viata, dragostea, familia etc.

Ti-am pregatit o GALERIE CU POZE, care speram sa te ajute sa gasesti un model de tatuaj cu simbolul infinit, perfect personalitatii si “povestii infinite” pe care vrei sa o porti mereu cu tine, sub forma de tatuaj.

model-tatuaj-infinit-1 model-tatuaj-infinit-2 model-tatuaj-infinit-3 model-tatuaj-infinit-4 model-tatuaj-infinit-5  model-tatuaj-infinit-7 model-tatuaj-infinit-8 model-tatuaj-infinit-9 model-tatuaj-infinit-10 model-tatuaj-infinit-11 model-tatuaj-infinit-12 model-tatuaj-infinit-13 model-tatuaj-infinit-14 model-tatuaj-infinit-15 model-tatuaj-infinit-16 model-tatuaj-infinit-17 model-tatuaj-infinit-18 model-tatuaj-infinit-19 model-tatuaj-infinit-20 model-tatuaj-infinit-21 model-tatuaj-infinit-22 model-tatuaj-infinit-23 model-tatuaj-infinit-24 model-tatuaj-infinit-25 model-tatuaj-infinit-26 model-tatuaj-infinit-27 model-tatuaj-infinit-28 model-tatuaj-infinit-29 model-tatuaj-infinit-30 model-tatuaj-infinit-31 model-tatuaj-infinit-32 model-tatuaj-infinit-33 model-tatuaj-infinit-34 model-tatuaj-infinit-35 model-tatuaj-infinit-36 model-tatuaj-infinit-37 model-tatuaj-infinit-38

Tatuajul cu simbolul infinitului confera o semnificatie deosebita pentru purtator, indiferent de modelul ales. Conceptul de timp infinit sau posibilitati nesfarsite este fascinant, de unde si atractia pentru tatuajele cu simbolul infinitului.

Articole noi:

Catalog modele TATUAJE FEMEI

Tatuaje pe gat pentru fete 

Cele mai bune idei de mesaje pentru tatuaje

Poze TATUAJE MICUTE si DRAGUTE, simplu de realizat

Tatuaje pe degete, modele mici si inedite

Tatuaje pe mana pentru fete

Tatuaje cu INITIALE