Tatuaje FETE pe PICIOR – Top 50+ idei de tatuaje pentru fete !

Modelele de tatuaje pe picior pentru fete continua sa castige tot mai multa popularitate pe toate retelele de socializare.

Poti alege un model de tatuaj mic, discret, un tatuaj cu mesaj, cu fluturi, flori, inimioara, pasari sau tatuaje mai indraznete cum sunt tatuajele bratara pe glezna sau tatuajele in partea de sus a piciorului. Extrem de populare sunt tatuajele ultra-feminine cu flori sau fluturi.

Citeste si: Poze TATUAJE MICUTE si DRAGUTE, usor de realizat 

 

Top Idei de tatuaje pentru FETE pe PICIOR

1. Tatuaje mici pe picior

Deloc intamplator, tatuajele mici le-am pus pe primul loc . Sunt in topul preferintelor si cel mai usor de purtat. Chiar daca sunt de dimeniuni reduse, pot fi superbe si pline de semnificatie.

Unul dinte tatuajele mele preferate, unalome – un puternic simbol in cultura budista, reprezinta calea catre intelepciune.

Tatuajul urmator este perfect pentru iubitorii de animale. Amprenta pe care o lasa un catel sau o pisica simbolizeaza o legatura care a „lasat urme” pentru totdeauna in inima stapanului. Este un model de tatuaj care arata legatura puternica, sincera si plina de dragoste dintre animal si stapanul lui.

 

Pasari in timpul zorului, un alt model de tatuaj ales in special de fete. Pasarile simbolizeaza independenta tocmai pentru ca pasarile au puterea naturala de a zbura.

Alaturarea mai multor pasari in timpul zborului, ca simbol al revenirii primaverii simbolizeaza inceputul unei perioade pline de optimism.

        

Un tatuaj inimioara este o alegere subtila, feminina dar de efect. Este un model de tatuaj ales in special de balerine.

2. Tatuaje fete pe picior cu flori

Ce tatuaj poate fi mai feminin si delicat decat un tatuaj cu flori? Este un model de tatuaj pentru cele care vor sa-si sublinieze feminitatea, gingasia.

In functie de floarea aleasa, tatuajul poate avea; De aceea am acordat acestui model de tatuaj un articol separat, pe care il poti citi mai jos.

Citeste si: TATUAJE CU FLORI – modele de tatuaje superbe si ultra-feminine

3. Tatuaje pe picior cu mesaj scris

4. Tatuaje fete pe picior cu fluturi

5. Tatuaje bratara

 

6. Tatuaje fete pe picior sus

 

Acum, mai mult ca oricand, pe langa o pedichiura impecabila, tatuajele sunt in tendinte si extrem de populare si printre fete.

Si pentru ca a inceput sezonul cald, este perioada perfecta in care sa te gandesti la un model de tatuaj pentru picior.