TATUAJE PE DEGETE – 22 modele de tatuaje mici, superbe

Trendul tatuajelor pe degete a pornit odată cu stilul tatuajelor minimaliste care face furori de câțiva ani. Este vorba despre desenele discrete pe piele, cele mai des sub forma liniilor drepte, a punctelor și a formelor geometrice simple trasate în linii subțiri.

Descoperă câteva imagini cu tatuaje pentru degete din care să te inspiri.

Printre modelele populare se numără săgețile, care simbolizează scopul și atingerea țelurilor, runele antice ale vikingilor, fiecare simbol având o semnificație aparte, constelațiile, datele importante din viața celui care își face tatuajul și multe alte simboluri speciale.
 
Există diferite tipuri de tatuaje pentru degete.
Pe lângă cele de tip minimalist, mai sunt și tatuajele complexe, de obicei inspirate de natură. Acestea sunt plasate pe partea superioară a degetelor, fiind ceva mai mari și realizate în cele mai mici detalii. Sunt realizate de obicei animale precum leu, tigru, panteră, lup, bufniță, dar și elemente cu o puternică simbolistică precum mandala sau mâna lui Fatima.
       

Tatuajele pe degete pot fi plasate atât pe partea superioară a degetelor, cât și pe lateralul acestora.

Pe lateral se pot imprima cifre, date, nume, cuvinte cu o semnificație specială etc. Un trend important printre îndrăgostiți este acela de a-și tatua fiecare dintre parteneri un simbol pe degetul inelar care să înlocuiască verigheta.