Tatuaje pe degete. Modele mici si inedite

modele-tatuaje-pe-degete-01 

Despre tatuaje pe deget

Tatuajele pe deget sunt o forma relativ noua de tatuaje, ce se regaseste atat la persoanele de sex feminin, cat si la cele de sex masculin. Tatuarea degetelor este foarte populara, tot mai multe persoane alegand sa isi tatueze aceasta zona. Chiar si vedetele internationale (Rihanna, Kelly Osbourne, Miley Cyrus, etc.) au optat pentru tatuaje pe deget tocmai datorita impactului vizual puternic pe care il au acestea, in cazul in care purtatoarele doresc sa fie observate.

Ce tatuaje pe deget sa alegi?

In general, cele mai cautate modele de tatuaje pe deget sunt literele, diverse nume sa cuvinte care au o anumita semnificatie pentru viitorul purtator. De asemenea, simbolurile, citatele inspirationale, modelele de tatuaje tribale, tatuajele tip inel sau verigheta, semnul infinitului, reprezinta alte modele la mare cautare.

Asadar, putem spune ca degetele reprezinta o parte excelenta a corpului pentru a fi tatuate cu imagini atractive, micute si inedite care, cu siguranta vor fi apreciate.

modele-tatuaje-pe-degete-1modele-tatuaje-pe-degete-02modele-tatuaje-pe-degete-03modele-tatuaje-pe-degete-04tatoo 55tatoo 56tatoo 93tatuaje-mici-1tatuaje-mici-pe-degete-00tatuaje-mici-pe-degete-1tatuaje-mici-pe-degete-2tatuaje-mici-pe-degete-3tatuaje-mici-pe-degete-4tatuaje-mici-pe-degete-5tatuaje-mici-pe-degete-6tatuaje-mici-pe-degete-7tatuaje-mici-pe-degete-8tatuaje-mici-pe-degete-9tatuaje-mici-pe-degete-10tatuaje-mici-pe-degete-11tatuaje-mici-pe-degete-12tatuaje-mici-pe-degete-13tatuaje-mici-pe-degete-14tatuaje-mici-pe-degete-15tatuaje-mici-pe-degete-16tatuaje-mici-pe-degete-17tatuaje-mici-pe-degete-18tatuaje-mici-pe-degete-19tatuaje-mici-pe-degete-20tatuaje-mici-pe-degete-21tatuaje-mici-pe-degete-22tatuaje-mici-pe-degete-23tatuaje-mici-pe-degete-24tatuaje-mici-pe-degete-25tatuaje-mici-pe-degete-26tatuaje-mici-pe-degete-27tatuaje-mici-pe-degete-28tatuaje-mici-pe-degete-29tatuaje-mici-pe-degete-30tatuaje-mici-pe-degete-31tatuaje-mici-pe-degete-32tatuaje-mici-pe-degete-33tatuaje-mici-pe-degete-34tatuaje-mici-pe-degete-35tatuaje-mici-pe-degete-36tatuaje-mici-pe-degete-37tatuaje-mici-pe-degete-38

modele-tatuaje-pe-degete-00