Tendinte 2020-2021: tunsori pixie cu efect de intinerire, pentru doamne moderne!

Daca este sa facem o estimare pentru anul 2021, cu siguranta, la mare cautare vor fi tunsorile pixie, renumite pentru ca au un efect instant de intinerire!

Toate femeile vor sa para mai tinere, mai ales dupa o anumita de varsta. Nu trebuie sa luati masuri drastice si sa va programati la un chirurg estetician. In primul rand, ar trebui sa incercati metode mai accesibile de intinerire. Incepe cu o schimbare a tunsorii, iar daca apelezi la un stilist priceput, rezultatul poate fi peste asteptari!

Tunsorile pixie pentru parul scurt sunt modelul de tunsoare cu care nu ai cum sa dai gres. Este o tunsoare versatila care ofera parului volum si poate fi purtatat cu breton asimetric filat sau fara breton.  Alaturi de o nuanta moderna de blond cenusiu, roscat sau suvite colorate de roz, gri sau albastru aceasta tunsoare are un efect garantat de intinerire!

Iata cateva propuneri superbe de tunsori pixie cu efect de intinerire pe care sa le alegi in 2021:

Tendine 2021: 40 de tunsori pixie cu efect de intinerire, pentru doamne moderne

Bretonul functioneaza minunat cu fetele ovale si triunghiulare. Ascunde defectele și pune in evidenta partile frumoase a le fetei.

 

 

 

 

Daca ai parul lung si alegi o tunsoare pixie intr-o nuanta deschisa poti fi surprinsa de rezultat. Iata cateva exemple de transformari absolut superbe de la par lung la par scurt:

Acelasi efect de intinerire il poti obtine si facand o schimbare de la nuante deschise la nuante inchise de par. Important este sa experimentezi si sa alegi ce ti se potriveste tie! Totul este posibil atunci cand experimentezi.