Tendinte 2021: idei de tunsori scurte pentru femei, in cele mai noi tendinte

Tunsorile pentru parul scurt au devenit din ce in ce mai populare in ultima perioadă. Majoritatea femeilor care isi doresc o tunsoare usor de intretinut si care intinereste, aleg cu incredere o tunsoare scurta. Tunsorile pentru par scurt ce vor domina in 2021 vor balansa intre tunsori Pixie pana si tunsori bob pana la gat.

Purtarea parului scurt va fi una dintre cele mai populare tendinte pentru anul 2021. Dacă sunteti hotarata sa faceti o schimbare, cu siguranta trebuie sa mergeti cu mare incredere pe optiunea de par scurt, tunsoare ce va oferă stil, personalitate si eleganta.

Parul lung este de obicei asociat cu feminitatea, insa nu pentru toata lumea. Aceasta afirmatie este considerata de multe persoane doar un mit de moda veche, iar cele mai multe femei opteaza pentru o tunsoare scurta. Parul scurt creeaza aspectul unui par mai gros si voluminos, existand multe tipuri de tunsori dintre care puteti alege.

Fie ca aveti firul de par gros, subțire, ondulat, cret sau drept, veți gasi tendintele perfecte pentru o tunsoare scurta la moda in 2021 in cele ce urmeaza.

1. Tunsoare Pixie ultra-scurta

2. Tunsoare bob scurt

3. Tunsoare bob rasa

4. Par scurt ondulat

5. Tunsoare in „straturi”

6. Tunsoare cu breton clasic

7. Tunsori scurte cu breton lateral lung

8. Tunsoarea Pixie

9. Pixie asimetric

10. Pixie in stiulu anilor `80

11. Idei de tunsori scurte in tendintele 2021

 

1. Tunsoare Pixie ultra-scurta

O tunsoare pentru parul scurt ce va fi populara in 2021 este tunosoarea pixie ultra-scurta. Aceasta reprezinta taieturile foarte scurte si cu multe straturi. Sunt tunsori in linii masculine, dar arata excelent la femeile cu o fata foarte feminina si rotunda.

Deoarece in anul 2021 nuantele cele mai populare pentru par vor fi cele indraznete, precum roz sau verde și combinațiile de tip ombre, va propunem o alta varianta de tunsoare de tip pixie, intr-o nuanta coloratam diferita.

 

2. Tunsoare bob scurt

O alta tunsoare pentru par scurt populara in 2021 va fi de tip bob. Acest tip de tunsoare este foarte adaptabil si nu are limite de varsta.

3. Tunsoare bob rasa

O alta tendinta de tunsoare scurta in 2021 este de a rade o zona a capului. Aceasta poate fi lateral, peste urechi sau la ceafă. Acest tip de tunsoare se adresează mai ales femeilor care vor sa incerce ceva cu totul diferit, dar la moda.

Acest tip de tunsoare poate face magie cu fata dumneavoastra, deoarece dintre toate stilurile scurte este cea mai adaptabila la toate tipurile de texturi de par. Totusi, inainte de a va decide, ar trebui sa analizati cu atentie modul in care aceasta tunsoare se potriveste cu forma fetei dumneavoastra si cu textura parului. Aceasta tunsoare a fost destul de populara in ultima perioada si va ramane in top.

4. Par scurt ondulat

Una dintre cele mai populare tunsori pentru par scurt in 2021 vor fi cele bob pentru par ondulat. Aceasta poate fi purtata si de persoanele care au par drept cu ajutorul unui ondulator.

5. Tunsoare filata

Daca sunteti in cautarea unui aspect complet nou si adaptabil, tunsoarea scurta filata este o opțiune excelenta. Aceasta alungeste aspectului varfurilor despicate si creste volumul parului. Asimetriile sunt o solutia perfecta pentru a adauga un plus de rafinament parului.

6. Tunsoare cu breton clasic

De asemenea, un trend ce va fi foarte popular printre tunsorile scurte în 2021 va fi bretonul. Bretonul se poate integra minunat și în tunsorile bob, fiind potrivit pentru toate tipurile de par: drept, ondulat sau cret, alegerea unei tunsori scurte cu breton fiind una perfecta pentru oricine.

7. Tunsori scurte cu breton lateral lung

Precum bretonul clasic, bretonul lateral va fi in top printre preferintele tunsorilor in anul 2021.

8. Tunsoarea Pixie

Tunsoarea Pixie a incetat sa mai fie o tunsoare o masculin si a devenit una dintre cele mai inovatoare si chic tunsori. Cele care au indraznit sa se rupa de coafurile clasice pentru a alege o tunsoare Pixie sunt norocoase, deoarece acest stil continua sa ramana la moda si in 2021.

9. Pixie asimetric

Una dintre tunsorile preferate ale celor mai indraznete femei continua sa ramana printre cele mai populare tunsori pentru par scurt in anul 2021. Fara indoiala, este un stil adaptabil si casual, care aduce o nota de simpatie datorita neregularitatii sale.

10. Pixie in stilul anilor `80

Tunsoarea favorită a nostalgicelor reprezinta reinventarea unui stil de tunsoare, actualizarea acestuia este o tendinta pura.

11. Idei de tunsori scurte in tendintele 2021