Tendinte 2020-2021: Vrei sa fii la moda? Alege manichiura cu dungi !

Manichiura eleganta cu dungi in cele mai noi tendinte si modele de manichiura pentru 2020-2021.

Daca iti doresti un model de unghii in tendinte, pentru 2020-2021, alege manichiura cu dungi. Este unul dintre cele mai noi tendinte in manichiura. Arata superb atat pe unghiile lungi migdala, balerina sau stiletto cat si pe unghiile scurte patrat-rotunde.

Un accent auriu, argintiu sau cu sclipici, aplicat sub forma de dunga este tot ce ani nevoie pentru a transforma o manichiura banala intr-o manichiura la moda.

Manichiura cu dungi: idei de modele superbe de unghii cu dungi

 

Poti aplica dungile atat orizontal, vertical cat si oblic. Daca doresti insa un efect de alungire, astfel incat unghiile sa para mai lungi, aplica dungile vertical. Daca ai unghiile late si doresti un efect de subtiere, aplica dungile vertical sau oblic si evita sa aplici dungile orizontal.

 

Ca si noutate pentru 2020-2021, spre deosebire de sezoanele trecute, acum se poarta dungile obtinute prin aplicarea benzilor subtiri argintii sau aurii. Poti alege insa si dungile mai groase, sub forma de sclipici, cum este modele de mai jos.

     

Poti alege nuantele deschise sau pale si manichiura french dar si nuante de rosu, gri, visiniu, galben.

 

In 2020-2021 alege, indiferent de ocazie, un model de manichiura cu dungi. Este detaliul care in 2020-2021 va transforma orice manichiura intr-un model actual, in tendinte.