Tinute moderne pentru primavara: 12 idei rafinate in nuante de violet!


Există multe nuanțe de liliac: lavandă, liliac, violet, dar toate sunt cu siguranță asociate cu florile primăverii. De obicei, liliac este ales pentru imagini luminoase, dar doamnele au învățat nu numai să colecteze seturi de zi cu zi cu acest ton blând, ci și să-l combine cu o paletă neașteptată.

În acest articol, vă vom arăta cum să porți violet în această primăvară.

Violet si galben

O soluție neobișnuită, dar cu siguranță câștigătoare pentru primăvară este violet și galben. Încercați să alegeți o bluză drăguță în violet și purtați pantaloni largi la modă în jos, veți vedea, veți primi multe complimente entuziaste.

Violet si negru

Dacă trebuie să temperați ușor tonul violet, atunci purtați-l cu lucruri negre. Un look practic și confortabil este un trening într-o paletă violet și o jachetă neagră clasică, iar pentru un accent, poți alege sandale verzi și o geantă.

Violet și culori diverse

Dacă ai nevoie de un look pe lângă care nimeni nu va trece, atunci alege un imprimeu multicolor cu detalii violet. Important este ca imprimeul să aibă măcar puțină nuanță de violet.

Violet și albastru

Tonul delicat violet arată bine asociat cu nuanțe albastre. Pentru primăvară, alege pulovere voluminoase, bluze în liliac și puf – blugi comozi.

Violet monocrom

Poartă violet ca și culoare de bază. Alege-l în look-uri elegante, stradale și sportive de primăvară.

Violet și portocaliu

O altă combinație îndrăzneață pentru primăvară este liliac și portocaliu. Cel mai bine este să faceți portocaliu ca accent, adică, pe lângă piese principale, alegeți accesorii în această culoare.