Top 5 decoratiuni pentru masa de Paste

Decoratiunile pentru masa de Paste iti asigura atmosfera festiva in asteptarea celei mai importante sarbatori a primaverii – Pastele

Daca deja ai aflat cateva idei deosebite cum sa vopsesti ouale de Pasti in <acest articol>, atunci urmatorul pas sunt decoratiunile.

Astazi ne-am gandit la cateva idei de decoratiuni, din care te poti inspira sa decorezi masa festiva cat mai frumos si in ton cu sarbatoarea care sta sa vina.

Iata cateva idei de decoratiuni pentru Paste:

1. Decoartiuni masa de Paste

2. Decoratiuni de Paste „ierpuras curios”

3. Decoratiuni de Paste cu lumanari

4. Decoratiuni de paste cu flori

5. Decoratiuni de Paste cu lumina

 

1. Decoartiuni masa de Paste

Asadar fiti creativi in aceasta perioada si realizati decoratiuni minunate pentru locuinta voastra din aproape orice fel de accesorii, cum sunt lumanarile, ouale de ciocolata, iepurasii confectionati manual, flori de sezon cat mai colorate, firele de iarba decorativa sau florile de sezon.

2. Decoratiuni de Paste „ierpuras curios”

„Iepurasul curios” il poti realiza extrem de simplu. Ai nevoie cateva mingi mici pufoase si o bucata de material moale din care sa modelezi labutele. Le lipesti ca si in imaginile de mai jos, iar apoi fixezi iepurasul intr-un aranjament sau ghiveci cu flori. Vei obtine o decoratiune de Paste, dragalasa care va fii extrem de iubita de copii, dar si de adulti.

3. Decoratiuni de Paste cu lumanari

4. Decoratiuni de paste cu flori

5. Decoratiuni de Paste cu oua si flori

Cele mai frumoase decoratiuni de Paste, le poti obtine doar cu cateva flori de sezon si oua colorate. Ai nevoie de o vaza transparenta mare si cat mai larga, in care poti pune mai multe oua colorate din poliester. Lasa loc si pentru cateva flori de primavara, iar rezultatul va fii superb!

  

5. Decoratiuni de Paste cu lumina