Top 5 produse pentru PARUL DETERIORAT

par deteriorat

 

joico packTRATAMENT PAR Joico K-Pak Hair Repair Grab & Go Pack

Acest sistem de ingrijire este cel mai bun tratament al parului, declarat in urma votului profesionistilor din intreaga lume, in 2009, pentru al optulea an consecutiv.

Beneficii:

Reconstructie deplina.
Pentru reconstructie Joico foloseste ingredientul revolutionar Quadramine Complex, proteine de cheratina hidrolizate cu mase cuprinse intre 150 si 2500. Se estimeaza ca cercetarile pentru a imbina Complexul de Triamine si Complexul de Triamine Cationic pentru a rezulta Quuadramine Complex au costat peste doua miliarde de dolari.
Este ingredientul tehnologic care plaseaza Joico pe primul loc in lume in reconstructia parului, devansand cu 20 de ani cercetarile momentului.
El se afla prezent in toate produsele firmei, inclusiv in vopsea,pudra decoloranta sau oxidanti.

Culoare si hidratare.
Ingredientul este Keratin Silicone Complex. Un par deteriorat ramane cu suprafata firului de par (cuticula) deschisa. Pentru a nu se pierde hidratarea si pigmentul intre spalari, cuticula trebuie sigilata.

Amestecul de cheratina si silicon hidrolizat este un alt secret tehnologic Joico care reuseste sa sigileze perfect cuticula si sa ii ofre maximum de aderenta.
Firmele concurente folosesc parafina care este sfaramicioasa si nu ofera aderenta.

Protectie impotriva agresiunii radicalilor liberi, poluantilor si radiatiei UV.
Cu siguranta un par fragil si agresat deja are nevoie de protectie sporita. Pentru aceasta se foloseste un complex antioxidant.

Restabileste hidratarea. Pentru flexibilitate,stralucire si naturalete.
Parul nu va mai fi casant, uscat. Complexul Botanic de Hidratare si Complexul de acizi grasi actioneaza in acest sens.-PH 4,5-5,5 , adica PH natural al firului de par. Acest PH ramane constant in timp.

 

 

joico

TRATAMENT PAR Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor

Acesta este pasul 3 al tratament intensiv pentru reconstructie de la Joico.
Produsul revolutionar inventat de JOICO.

Prind depunerea de keratina si Q-Complex (complex de ingrediente pentru restructurare) atinge straturile cele mai profunde ale firului de par, redandu-i structura si rezistenta naturala.
Depunerea este atat de profunda deoarece ea se face prin cuticula intredeschisa, acolo unde este cazul, dar mai ales prin structura cuticulei (TCD – trans-cuticle delivery).

Acest lucru este posibil datorita moleculelor extreme de mici pe care le foloseste JOICO, de 20 de ori mai mici decat a celor mai bune produse profesionale de pe piata.

 

 

joico k pacTRATAMENT PAR Leave-in Joico K-Pak Leave-in Protectant

Descriere produs

Este un leave-in care actioneaza excelent dupa K-PAK Liquid Reconstructor dar si dupa conditioner.
Nu incarca parul.
Se aplica 2-3 pompe in mana se emulsioneaza si se aplica pe par umed, tamponat doar cu prosopul.
Este un produs care protejeaza si repara cuticula degradata.
Un semn ca aveti nevoie de extraprotectie a cuticulei este pierderea pigmentului din firul de par dupa doua, trei spalari. Daca observati ca se matuieste prea rapid culoarea parului proaspat vopsit, aveti nevoie de extraprotectie a cuticulei.
E cazul atunci cand vopsiti parul in fiecare luna. Practic vopsirea inseamna deschiderea cuticulei printr-o reactie chimica generatoare de caldura (in general amoniac+perhidrol), si depunerea pigmentilor in firul de par. Deschiderea cuticulei o data pe luna, pentru depunerea unor pigmenti cu masa moleculara mare de peste 2500 MWS afecteaza integritatea cuticulei.

Beneficii:

Reconstructie optima. Pentru reconstructie Joico foloseste ingredientul revolutionar Quadramine Complex, proteine de cheratina hidrolizate cu mase cuprinse intre 150 si 2500. Se estimeaza ca cercetarile pentru a imbina Complexul de Triamine si Complexul de Triamine Cationic pentru a rezulta Quadramine Complex au costat peste doua miliarde de dolari.

Este ingredientul tehnologic care plaseaza Joico pe primul loc in lume in reconstructia parului, devansand cu 20 de ani cercetarile momentului. El se afla prezent in toate produsele firmei, inclusiv in vopsea, pudra decoloranta sau oxidanti.

Culoare si hidratare protejate. Ingredientul este Keratin Silicone Complex. Un par deteriorat ramane cu suprafata firului de par (cuticula) deschisa. Pentru a nu se pierde hidratarea si pigmentul intre spalari, cuticula trebuie sigilata. Amestecul de cheratina si silicon hidrolizat este un alt secret tehnologic Joico care reuseste sa sigileze perfect cuticula si sa ii ofere maximum de aderenta. Firmele concurente folosesc parafina care este sfaramicioasa si nu ofera aderenta.
K-PAK Leave-In Protectant contine cantitati mai mari de de Keratin Silicone Complex pentru a sigila o cuticula foarte afectata.

Protectie impotriva agresiunii radicalilor liberi, poluantilor si radiatiei UV. Cu siguranta un par fragil si agresat deja are nevoie de protectie sporita. Pentru aceasta se foloseste un complex antioxidant.

Restabileste hidratarea. Pentru flexibilitate,stralucire si naturalete. Parul nu va mai fi casant, uscat. Complexul Botanic de Hidratare si Complexul de acizi grasi actioneaza in acest sens.
PH 4,5-5,5 , adica PH natural al firului de par. Acest PH ramane constant in timp.

Atentie!

Nu confundati produsele profesionale cu produsele din supermarket sau farmacii (PSF). Motorul de vanzare al produselor profesionale este rezultatul, pe cand a celorlalte este reclama. PSF-urile, cum le zicem noi, sunt sapunuri cu foarte putin ingredienti (pentru reclama) care imbraca firul de par intr-o pelicula alcalina fina, care ii da efectul lis. Pelicula alcalina actioneaza chimic ca si decolorantul (decolorarea este tot un proces alcalin) deteriorand in timp firul de par si dezechilibrand functiile scalpului. PH-ul PSF-urilor, chiar daca este sa zicem 5,5 cand este sigilat, el creste (se alcalinizeaza) imediat dupa deschiderea recipientului. Din pacate chiar si la produsele baby.

 

 

 

kerasteseTRATAMENT Leave-in Kerastase Resistance Ciment Thermique

Lapte reconstructiv termo-activ pentru parul slabit.

Descriere produs
* Fibra capilara este fortificata in interior si este in intregima acoperita de un strat anti-soc, suplu si ultraperformant
* Termo-activarea performantelor datorita utilizarii sub aport de caldura
* Parul isi regaseste rezistenta si stralucirea, fara a-si pierde din fluiditate si suplete.
Vita-cimentul este un activ de reconstructie care consolideaza interiorul fibrei capilare.
Vita-topseal este un activ de reinoire a suprafetei care reface stratul protector a fibrei capilare.

 

 

kerastese nutriMasca Kerastase Nutritive Masquintense Epais

Descriere produs

Masca Kerastase Nutritive Masquintense Epais este un tratament concentrat hranitor care reabiliteaza parul gros, parul foarte uscat si parul foarte sensibil.

Expunerea continua la factorii care ususca parul poate determina fibra capilara sa piarda elemente esentiale: scaderea numarului de lipide si proteine ii poate afecta supletea si stralucirea naturala.

Caracteristici si beneficii:
* Gluco-Active este o tehnologie ce ofera hrana pentru a înmuia firele groase, parul grosier, actionand de la radacina la vârf
* Restaureaza cu vitalitate, stralucire si usurinta parul gros, uscat sau sensibil
* Parul va capata un aspect lucios si moale.

Fiind un program de nutritie profunda, Bain Satin si MasqueIntense garanteaza hranirea optima a parului foarte uscat si sensibilizat.

Rezultate:
-par moale si matasos la atingere.
-stralucire optima de la radacina la varfuri.

Ritualul de nutritie intensa:
Curatare: aplicati samponul Bain Satin.
Masati atat parul pe toata lungimea lui, cat si pielea capului cu miscari circulare.
Clatiti si zvantati cu prosopul

Ingrijire: Aplicati pe par 1-2 cantitati de produs de marimea unei nuci. Masati delicat pe toata lungimea parului, pana la varfuri, insistand in mod deosebit pe zonele mai uscate. Pentru rezultate mai optime, lasati sa actioneze 5minute inainte de a clati.

 

error: Content is protected !!