Tunsori BOB cu SUVITE la moda in 2021

Tunsori BOB cu SUVITE, modelul de tunsoare potrivit oricarei femei,care asigura garantat un look modern si elegant.

Tunsoarea bob este modelul de tunsoare care a reusit sa reziste in topul tendintelor ani la randul. Este modelul de tunsoare care nu se demodeaza, se reinventeaza cu fiecare sezon si vine cu un plus de rafinament, eleganta si dinamism.

Tunsori bob cu suvite blonde, rocate, violet

Aceasta tunsoare are avantajul major ca adauga un plus de volum parului subtire si rar.

Alegand un bob asimetric, in scari sau cu breton, cu suvite blonde, roscate sau colorate, vei avea siguranta ca ai ales o tunsoare rafinata, la moda.

Ti-am pregatit o colectie de poze cu tunsori bob cu suvite blonde, roscate si colorate, cu albastru sau violet, in ultimele tendinte:

1. Tunsori BOB cu SUVITE BLONDE

Daca ai parul saten, subtire si rar, alege cateva suvite blonde, caramel sau blond cenusiu. Suvitele blonde au efectul de iluminare a trasaturilor. Astfel vei parea mai tanara si mai odihnita.

Tunsori bob cu suvite blonde, model filat

Tunsori bob cu suvite blonde 2020-05 Tunsori bob cu suvite blonde 2020-01 Tunsori bob cu suvite blonde 2020-02

Tunsori bob cu suvite blonde 2020-04 Tunsori bob cu suvite blonde 2020-06

Tunsori bob cu suvite blonde, roscate 2020-07 Tunsori bob cu suvite blonde, roscate 2020-09  Tunsori bob cu suvite blonde, roscate 2020-08 Tunsori bob cu suvite blonde, roscate 2020-11

2.Tunsori BOB cu SUVITE ROSCATE

Bobul cu suvite roscate arata superb pe parul brunet si sunt alegerea perfecta pentru persoanele indraznete.

3. Bob cu SUVITE COLORATE

Suvitele colorate sunt tineresti, pline de prospetime si se potrivesc de minune unei femei creative, cu multa imaginatie. Aici nu exista nicio limita si iti poti evidentia fara bariere personalitatea .

Poti apela la o singura culoare sau la mai multe, dupa cum doresti. Noi te sfatuim insa sa mizezi pe bun-gust, respectand doua reguli. Prima dintre ele se refera la dimensiunea suvitelor tale: daca apelezi la culori puternice, contrastante, cel mai bine e sa pastrezi suvitele subtiri.

Suvitele sunt din nou la moda si reprezinta una dintre cele mai bune metode de a da viata culorii tale!

 

Tunsorile bob vor fi mereu in tendinte, este modelul de tunsoare extrem de versatila. Adaugand cateva suvite, ai garantat o tunsoare la moda si care se poate adapta oricarei fizionomii.

Sursa foto: Pinterest