Tunsori bob graduat! 15+ modele foarte frumoase si stilate

Tunsorile bob graduate au revenit puternic in tendinte in 2021, dupa ce ani la rand bobul cu varfuri perfect drepte a fost dominant.

Avantajul unei tunsori bob graduate este acela ca poate fi perfect adaptata in functie de trasaturile chipului, dar si in functie de textura parului pentru ca rezultatul sa fie unul care ti se potriveste perfect.

Iata idei de tunsori bob graduat de care te vei indragosti imediat.

Tunsori bob graduat! 15+ modele foarte frumoase si stilate

O tunsoare bob se potriveste oricarei femei, indiferent de varsta si fizionomie

Exista un bob potrivit pentru fiecare fizionomie si este recomandat sa tii cont de sfatul stilistilor in alegerea tunsorii potrivite.

Daca in cazul fetei ovale, bine-definite se poate experimenta orice tip de tunsoare bob, fetei rotunde ii este mult mai potrivita o tunsoare bob lung, oblic, care ia din volum si subtiaza.

Fetei lungi i se potriveste un bob scurt, filat, tunsoare care imprima miscare si este usor de coafat. In functie de propria fizionomie, cocheteaza cu un breton.

 

  

Indiferent de culoarea parului, o tunsoare bob te va scoate in evidenta si te va face sa te simti fresh. Se spune ca atunci cand o femeie se tunde, ea este pregatita sa schimbe lumea. Cred ca se spune asta pentru ca o schimbare mai drastica in stilul unei femei inseamna indrazneala, inseamna curaj si poate forte noi pentru a incepe ceva nou si special.

La fel se intampla si atunci cand ne tundem: avem toate aceste calitati, simtim aceste calitati mai puternice si suntem gata de orice provocare!