Tunsori BOB ravasit – tunsori la moda cu minim de efort

Bobul ravasit este una dintre cele mai populare alegeri din ultimele sezoane. Populartiatea bobului ravasit nu este insa intamplatoare. Este o tunsoare medie, versatila, potrivita diverselor fizionomii si texturi de par.

Merita sa alegi o tunsoare bob ravasita din cel putin doua motive. Adauga volum parului subtire si rar si in celasi timp, reduce timpul de coafare.

Pentru un look modern, ravasit, ai nevoie doar de un pumn de spuma de coafat. Aplica spuma si usuca parul tinand capul in jos. Pe parul uscat aplica putin gel pe varfuri. Efectul de tunosare bob in ultimele tendinte este garantata !

Bobul ravasit – tunsoarea perfecta pentru parul rar si fara volum

Bobul ravasit este tunsoarea perfecta pentru parul rar si fara volum. Efectul “ravasit” si “asimetric” confera parului textura, si volum. Suvitele taiate inegal de-a lungul intregii lungimi a parului au avantajul ca pot ascunde cu usurinta greselile unei tunsori nereusite. Asta, daca ai avut parte de o tunsoare nereusita pe care iti doresti sa o corectezi sis a nu scurtezi prea mult parul.

Efectul de suvite inegale este cel care confera farmec acestei tunsori.

Modele de tunsori bob ravasit –  GALERIE POZE

 

 

Cum sa alegi tunsoarea bob in functie de forma fetei

Tunsori Bob pentru Fata ROTUNDA

Daca ai fata rotunda, atunci o tunsoare bob asimetrica este alegerea potrivita. Astfel, vei adauga lungime fetei. In acelasi timp renunta la breton, si incearca sa lasi fruntea descoperita. Carare pe mijloc, va adauga de asemenea lungime fetei.

Tunsori Bob pentru fata LUNGA SAU PATRATA

Un bob ravasit tuns in scari, vopsit cu suvite, la care adaugi si cateva bucle lejere, este modelul ideal pentru fata patrata sau lunga.

Suvitele si buclele vor da volum fetei pe verticala, astfel lungimea fetei va fii semnificaiv redusa.

In cazul fetei patrate, cateva suvite natural ondulate si un breton asimetric vor echilibra trasaturile specific fetei patrate.

Tunsori Bob pentru fata OVALA

Daca ai fata ovala, esti norocoasa pentru ca ti se potrivesc toate modelele de tunsori bob.