Tunsori BOB scurt in scari – modele cu breton

Tunsorile bob in scari cu breton reprezinta un stil clasic si frumos, si una din cele mai elegante si moderne tunsori. Popularitatea acesteia se datoreaza si faptului ca se potriveste absolut oricarei femei, indiferent de varsta, forma fetei, culoarea si textura parului.

Tunsorile bob scurt in scari cu breton au un aspect sanatos, proaspat si avantajul ca poti adauga volum suplimentar parului.

Avantajele tunsorii bob in scari pentru divese fizionomii:

1. TUNSORI BOB SCURT CU BRETON – FATA ROTUNDA

Volumul suplimentar in partea de sus vizual alungeste fata, reprezentand tunsoarea ideala pentru persoanele cu forma rotunda a fetei.

2. TUNSORI BOB SCURT CU BRETON – FATA ALUNGITA SAU IN FORMA DE INIMA

Desi este tunsoare ideala pentru persoanele cu fata rotunda, prin faptul ca bobul in scari permite si prezenta celor mai diverse tipuri de bretoane – filate, asimetrice, scurte, verticale, dese, il face tunsoarea perfecta pentru fata lunga sau inima, mascand perfect o frunte lata.

CUM SA ITI INGRIJESTI BOBUL SCURT TUNS IN SCARI

O ingrijire corecta este foarte importanta pentru tunsoarea in scari, care arata cel mai bine pe un par sanatos, lucios, cu varfuri intacte. Pana la urma, varfurile sunt cele care definesc aceasta tunsoare. Daca este necesar, foloseste sampoane, tratamente de par sau solutii speciale pentru par deteriorat/subtire .

 Tunsori BOB in scari pentru PARUL SCURT- GALERIE POZE

 

bob-in-scari-filat-scurt-1   bob-in-scari-filat-scurt-4    bob-in-scari-filat-scurt-8

 

 

bob-in-scari-filat-scurt-19

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste BeautyRevealed.ro pe Facebook .