Tunsori BOB SCURT – modele tunsori noi, rase partial

Din nou sustinem cu incredere farmecul tunsorii bob, intotdeauna la moda si incredibil de feminina. Indiferent de tendintele modei, tunsoarea bob isi pastreaza locul de frunte in fiecare sezon.

Admiratoarele tunsorii bob, pot sa se bucure pentru ca in continuare, bob-ul ramane o tunsoare actuala, si una dintre cele mai populare si dorite tunsori.

Se mentin in continuare in topul preferintelor tunsorile bob, asimetrice, cu breton pe o parte si tunsorile bob filate, cu volum. 

In ultimul sezon, se remarca extrem de mult tunsorile bob tunse cat mai scurt, sau chiar rase, in zona cefei sau a tamplei.

1. Cum stii daca ti se potriveste o tunsoare bob scurta?

Ca o recomandare: tunsorile bob le stau in general bine femeilor care au fata ovala sau lunga, insa dupa caz si trasaturile fetei aceste tunsori merg si la celelalte tipuri de fata.

Daca ai parul lung si te-ai hotarat sa il tunzi scurt, nu uita sa de regula lui John frieda, regula care te ajuta sa afli daca ti se potriveste cel mai bine parul lung sau parul scurt.

John Frieda este cel mai celebrul hairstylist britanic si fondatorul unui lant de saloane de coafura si a unei serii de produse de hairstyling. El a identificat o regula care ii va ajuta pe stilisti sa determine pentru clientii sau lungimea optima a parului. Mai multe detalii poti afla in articolul Par scurt sau lung? Tunsori before-after cu rezultat surprinzator

2. Galerie poze tunsori bob modele noi, rase partial

 

3. Sfaturi de final

  • Pentru o forma a fetei alungita, recomandam o tunsoare bob cat mai scurta, care va incadra perfect conturul chipului.
  • Pentru o forma a fetei rotunde, este de preferat sa adoptati un bob cu aspect mai lung, cu un volum mic in partile laterale.
  • Dupa cum v-am prezentat intr-un articol trecut despre tunsori scurte femei 40 ani si v-am spus ca tunsorile scurte intineresc foarte mult, tot asa am sa va recomand si in acest articol. Daca ai peste 40 ani, o tunsoare bob este ideala pentru tine.