Tunsori BRETON LUNG cu carare pe mijloc – idei superbe pentru par mediu si lung

Tunsorile cu breton lung si carare pe mijloc sunt poate cele mai accesibile tunsori din cate exista, avand in vedere ca sunt foarte usor de intretinut.

Tunsorile cu breton long si carare pe mijoc sunt ideale daca ai forma fetei rotunda. „O fata rotunda arata foarte bine cu o tunsoare inegala”, spune Chris mcMillan, stilist in Los Angeles. Emma Stones este un bun exemplu. „Daca iti coafezi parul usor intr-o parte si adaugi un breton usor pierdut, fata ta va parea mai slaba.”

Daca insa ai forma fetei lunga, o tunsoare cu carare pe mijloc nu este deloc o alegere buna deoarece privirea va cadea pe centrul fetei, si va creea impresia de alungire a fizionomiei.

Insa, acest tip de tunsoare este destinat in primul rand femeilor care agreaza coafurile pentru parul lung si mediu, fiind genul de tunsori menite sa scoata in evidenta forma fetei, buzele si ochii.

Femeile care prefera coafuri pentru par scurt rareori ar trebui sa apeleze la o astfel de tunsoare, potrivit stilistilor.

Ti-am pregatit o colectie cu breton lung si care pe mijloc pentru parul lung si mediu.

Tunsori PAR LUNG in V cu BRETON FILAAT – cea mai populara tunsoare pentru parul lung in 2020

 

Idei de Tunsori cu breton lung

1. Tunsori cu breton lungi si carare pe mijloc pentru PAR LUNG

 

2. Tunsori cu breton lungi si carare pe mijloc pentru PAR MEDIU

   

Si femeile care sunt adepte de tunsori bob pot mereu sa apeleze la o tunsoare cu carare pe mijloc, in cazul in care foloseste modele de tunsori filate pentru a incadra mai bine gura si fata.

Insa, tunsorile cu carare pe mijloc se preteaza cel mai bine pentru femeile cu fata rotunda sau patrata. Astfel, majoritatea tunsorilor pentru fata rotunda sau patrata, fie ele pentru femei cu parul lung sau mediu, se bazeaza pe impartirea pe mijlocul capului a parului.

Si nu in ultimul rand, aceste tunsori sunt agreate de majoritatea femeilor pentru ca sunt tunsori usor de intretinut.

Sursa foto: Pinterest