Modele de tunsori pentru baieti de la 1 la 16 ani, la moda in 2021 !

Daca sunteti mamica de baiat, multitudinea de modele de tunsori pentru copii va vine in ajutor atunci cand doriti o tunsoare la moda dar si pentru a sublinia stilul individual al copilului.

Se poate observa ca anul 2020, cu abundenta sa imensa de optiuni, tehnici si modele de tunsori pentru copii, a pus multi parinti de baieti in dificultatea de a alege o coafura la moda, in ultimele tendinte pentru copiii lor.

Descopera  cele mai noi modele de tunsori pentru baieti, in functie de categoria de varsta:

1. Modele de tunsori copii pentru baieti de la 1 an la 2 ani

2. Modele tunsori baieti de la 3 ani la 5 ani

3. Tunsori pentru baieti cu varste cuprinse intre 6-7 ani

4. Tunsori pentru baietii de 7-10 ani

5. Cele mai populare tunsori pentru adolescenti

1. Modele de tunsori copii pentru baieti de la 1 an la 2 ani

Pentru baietii de la unu la doi ani, cele mai potrivite tunsori sunt cele simple, clasice. Este de evitat tunsorile asimetrice sau sofisticate. Exprimarea stilului la aceasta varsta este inca extrem de dificila, în plus, structura subtire a parului reduce semnificativ diversitatea modelelor de tunsori.

 

2. Modele tunsori baieti de la 3 ani la 5 ani

De la varsta de doi ani, baietii devin mai activi si implicati tot mai mult in procesul de invatare. Incepeperioada de descoperire, miscare constanta si, desigur, farse. Intr-un astfel de moment, este mai bine sa alegeti o tunsoare care sa nu interfereze cu noul stil de viata, care sa fie foarte confortabila.

3. Tunsori pentru baieti cu varste cuprinse intre 5-7 ani

Pe masura ce baietii cresc, stilurile de tunsori care corespund varstei lor si devin mai sifisticate. De asemenea, in paralel cu varsta, creste dorinta de a iesi in evidenta si de a avea o imagine unica, deosebita care sa il ajute sa se remarce si sa se impuna in randul colegilor.

4. Tunsori pentru baietii de 7-10 ani

La aceasta varstă, fiecare baiat are propria perceptie a ceea ce inseamna „frumos” si „stilat”. 

In perioada premergatoare adolescentei, este important ca baiatului sa i se ofere posibilitatea de a alege in mod independent viitoarea tunsoare, de a-si exprima dorintele si preferintele. Rolul parintilor in acest caz se va reduce la sfaturi prietenoase si fara a influenta decizia – acestea sunt caracteristicile varstei.

5. Cele mai populare tunsori pentru adolescenti

Adolescenta este perioada potrivita pentru baieti de a alege stilul si croiala viitoarei tunsoare. Tendintele moderneau reinventat tunsorile scurte, conservatare si au oferit generatiei tinere o mare varietate de tunsori, moderne, complet diferite cu ceea ce parintii erau obisnuiti.