Tunsori cu breton pentru parul scurt

Bretonul este, din nou, in tendinte. Femeile care doresc sa se simta tinere si sa scoata in evidenta cat pot de mult frumusetea fetei adopta de tunsori cu breton pentru parul scurt.

Spre deosebire de tunsorile cu breton pentru parul lung, tunsorile cu breton pentru parul scurt sunt perfecte pentru femeile care doresc un look tineresc, si evita coafurile pentru parul lung care cer muta atentie si intretinere.

Un hair stylist iscusit va putea sa va recomanda foarte multe optiuni de executare a unui breton pentru o tunsoare scurta. Acesta poate fi asimetric, filat, oblic, alungit. Alegerea va depinde de varsta, preferintele personale, forma fetei si stilul fiecarei femei in parte.

short-haircut-with-bangs-IDEAS

Cui i se potrivesc tunsorile scurte cu breton ?

Tunsorile cu breton pentru parul scurt sunt totodata si unele dintre cele mai apreciate tunsori pentru fata lunga sau in forma de inima, pentru ca acopera fruntea. Acest lucru mascheaza delicat o frunte lata sau inalta.

O optiune foarte originala poate fi bobul texturat cu breton oblic lung. Cu ajutorul acestei optiuni putem vedea cum clasica tunsoare bob poate fi transformata in doar cateva secunde. Totusi, nu trebuie sa uitam si de forma fetei.

Astfel, domnisoarele cu forma ovala a fetei pot opta pentru bretonul scurt asimetric, pe cand doamnele cu formele patrate si rotunde, trebuie sa aleaga bretonul lung asimetric. Daca aveti fata rotunda sau patrata si doriti sa alungiti vizual fata, atunci puteti expeimenta cu bretonul asimetric filat.

Femeile care iubesc tunsorile pentru parul scurt trebuie sa incerce macar odata in viata o coafura cu breton, pentru a se simti tinere si la moda.

TUNSORI CU BRETON PENTRU BLONDE

 

 

short-haircut-with-bangs-50

short-haircut-with-bangs-8

TUNSORI CU BRETON PENTRU BRUNETE

TUNSORI CU BRETON PENTRU ROSCATE