Tunsori elegante cu breton pentru doamnele de 45+ de ani: modele superbe pentru 2021!

In anul 2021, bretonul este de nelipsit, indiferent ca alegi o tunsoare pentru parul scurt sau pentru parul mediu! Aceasta tendinta am remacat-o inca din ultimele sezoane, cand stilul coreean de breton a devenit incredibil de popular. Pe covoare si pe copertile celor mai renumite reviste incepusera sa apara tunsori cu breton cret, coafat lejer, intr-un stil cat mai natural. Atunci am stiut ca tunsorile cu breton vor fi la mare cautare!

Tunsorile cu breton sunt in topul alegerilor atat in randul vedetelor, cat si in randul nostru, al femeilor obisnuite. EsteBreton este ideal in special dupa varsta de 45 de ani. Are avantajul ca ascunde micile imperfeciuni aparute odata cu varsta, si ofera o imagine tinereaasca.

Cui i se potrivesc tunsorile cu breton?

Tunsorile cu breton sunt potrivite nu numai pentru o schimbare de imagine eleganta si moderna. Bretonul ne ajuta sa obtinem idealul de frumusete -fata ovala- pentru ca poate corecta vizual anumite asimetrii cum ar fi:

  • o frunte lata sau inalta;
  • maxilar masiv sau patratos;
  • modificari legate de varsta – riduri și pete, care apar pe frunte odata cu inaintarea in varsta.

Ce tipuri de breton sa alegi?

Stilistii ne ofera variante de tunsori cu bretonuri clasice drepe sau oblice, tunse in forme originale, filate asimetric  sau franjurat.

 

Pentru tunsorile scurte (bob, pixie si alte modele), se potrivesc bretonurile oblice, asimtrice, filate pe o parte. De asemenea, tunsorile medii ondulate arata bine cu breton franjurat si filat.

Tunsori cu breton – principala tendinta

Cea mai actuala tendinta pentru tunsorile cu breton este suvitarea. Este o alegere excelenta pentru femeile de peste 45 de ani. Suvitele reimprospateaza imaginea si intineresc orice fizionomie. Selectata in mod corect nuanta suvitelor, orice tunsoare se poate transforma intr-o tunsoare mai sofisticata, mai feminina si cu efect deosebit de intinerire.

Pentru parul carunt, alegeti o nuanta de par cat mai apropiata de nuanta naturala a parului, si apelati cu incredere la blond gri, foarte popular in ultima perioada.

Daca ti-a placut articolul, distribuie-l mai departe !

Pentru cele mai noi tendinte, ne gasesti pe Facebook si Instagram !