Tunsori PAR LUNG in scari pentru parul SATEN. 20+ Modele superbe !

Dupa cateva sezoane bune in care parul scurt a fost vedeta tunsorilor, parul lung in scari castiga tot mai multa popularitate. Parul lung in scari este ideal daca preferi un look ultra natural, usor de aranjat.

Care sunt cele mai populare modele de tunsori pentru parul lung? De ce sa ti cont cand alegi o tunsoare in scari? Care sunt greselile pe care sa le eviti?

Haide sa aflam impreuna raspunsul la aceste intrebari !

 

Modele tunsori PAR LUNG IN SCARI

 

Parul LUNG in scari, in topul alegerilor !

Una dintre cele mai clasice si populare tunsori, parul lung in scari, este modelul de tunsoare care nu se va demoda niciodata. Se poarta in special tunsorile care dau parului un efect cat mai natural. In acest scop, nuantele de saten cu suvite, dau garantat efectul de par natural, sanatos si cu volum.

Cui i se potrivesc ?

Tunsorile filate pentru parul lung sunt perfecte in special daca ai fata patrata. O tunsoare filata care incadreaza delicat conturul fetei, echilibreaza trasaturile daca ai fata patrata.

Citeste si: Sfaturi tunsori FATA PATRATA

In acelasi timp, o tunsoare cu volum si care incadreaza fata, va adauga lungime, fiind potrivita in special daca ai fata rotunda.

Par lung in scari – Care sunt greselile pe care sa le eviti?

Daca ai fata lunga, trebuie sa ai gria de modelul de tunsoare in scari pe care il alegi pentru a nu adauga si mai multa lungime fetei. O tunsoare care este filata in jurul fetei este total gresita. Alege in schimb o tunsoare care este filata in V, in spate.

Citeste si: TUNSORI PAR LUNG – filat, in scari, cu breton, in V, par cret si drept