Tunsori PAR MEDIU femei

Daca iti doresti o tunsoare nici prea lunga dar nici prea scurta, usor de aranjat, dar in acelasi timp suficient de lunga ca sa iti permita o multime de coafuri, atunci o tunsoare pentru par mediu este alegerea potrivita. Tot ce trebuie sa faci, este sa arunci o privire peste modelele de tunsori pentru par mediu de mai jos, si sa alegi o tunsoare potrivita personalitatii tale. In acest articol  venim cu sfaturi si iti spunem care sunt cele mai moderne tunsori si ce tunsoare ti se potriveste in functie de forma fetei. Spor la vizionat !

TUNSORI PAR MEDIU CU BRETON

Tunsori cu breton drept sau cu carare pe mijloc, potrivite pentru : fata rotunda, fata ovala, fata lunga.

tunsori-par-mediu-femei-19tunsori-par-mediu-femei-20tunsori-par-mediu-femei-21tunsori-par-mediu-femei-6tunsori-par-mediu-femei-11tunsori-par-mediu-femei-17tunsori-par-mediu-femei-13

TUNSORI PAR MEDIU – BOB

Tunsori bob cu breton oblic ideale pentru : fata ovala, fata lunga, fata inimioara.

tunsori-par-mediu-femei-4tunsori-par-mediu-femei-15tunsori-par-mediu-femei-5

tunsori-par-mediu-femei-3

TUNSORI PAR MEDIU PENTRU PAR SUBTIRE

Tunsori potrivite pentru : fata rotunda, fata ovala, fata lunga.

tunsori-par-mediu-femei-2tunsori-par-mediu-femei-10tunsori-par-mediu-femei-14tunsori-par-mediu-femei-12tunsori-par-mediu-femei-1tunsori-par-mediu-femei-7

TUNSORI PAR MEDIU IN SCARI

Tunsori in scari cu breton potrivite pentru : fata rotunda, fata ovala, fata lunga, fata patrata. 

Pentru cele care isi doresc volum, aceasta tunsoare este ideala. 

tunsori-par-mediu-femei-22tunsori-par-mediu-femei-9tunsori-par-mediu-femei-8

Sper ca te-ai convins ca parul mediu ne ofera o tunsoare versatila care vine cu avantajul de a pastra feminitatea parului lung si totodata ne scuteste de pierderea unui timp indelungat pentru coafare. Este foarte usor de aranjat, indiferent daca ai firul gros sau subtire, indiferent de culoare sau textura. Important este sa iti alegi modelul de tunsoare potrivit fizionomiei si texturii parului.

 

Sfaturi de final!

  1. Atentie la bucle! Nu este recomandat sa iti faci bucle daca ai o fata rotunda. Buclele dau volum pe orizontala, si vei parea cu fata si mai rotunda.
  2. Fata patrata este avantajata de tunsorile medii in scari si bretonul asmetric care va indulci trasaturile fetei.
  3. Un bob mai scurt nu este o alegere potrivita pentru fata lunga, pentru ca ii poate accentua lungimea barbiei, dar un LOB – bobul de lungime medie este ideal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*