Tunsori par scurt in tendintele 2021. Modele de tunsori la moda

Este imposibil sa nu fi observat invazia de modele cu parul scurt pe podiumurile acestui sezon. De la par tuns militareste, aproape zero, si pana la micro-bretoane si bretoane asimetrice, trecand prin diverse tipuri de bob, in cele mai variate stylinguri, e limpede ca aceasta tendinta s-a impus cu nonsalanta. Factorii majori de influenta si sursele de inspiratie in 2020 pentru parul scurt sunt:

  1. anii 80 cu doua dintre manifestarile esentiale ale perioadei – punk si inceputurile muzicii techno.
  2. blurarea granitelor dintre feminin si masculin

Tunsorile pe val in acest sezon

Pentru cele mai la moda tunsori scurte, alege stilul militareste (Cara Delevingne), pixie (Keira Knigthley), wob, adica bob cret-ondulat (Jennifer Lawrence).

Cum sa alegi tunsoarea in functie de tipul de par

Desigur, textura firului de par este esentiala cand optati pentru o tunsoare scurta, asadar:

  1. pentru parul fin si drept – pixie
  2. pentru firul gros si ondulat – tunsoarea in scari
  3. pentru parul des si drept – liniile de bob scurt

Exista numeroase stiluri disponibile daca vrei sa optezi pentru tunsori pentru parul scurt in tendinte, asadar alege o varianta care te reprezinta. Daca vrei ceva cu care sa te simti confortabil, care sa se potriveasca personalitaii tale si care sa faca o declaratie de stil, ai venit in locul potrivit pentru ca ti-am pregatit o selectie de tunsori pentru parul scurt in cele mai noi tendinte in materie de coafuri.   Faptul ca o femeie alege sa isi poarte parul scurt este un statement si inca intoarce capete. Tunsorile scurte pot fi atat cool, cat si sexy si chiar elegante, conteaza atitudinea si modul in care parul este coafat! Daca ti-a placut articolul, urmareste BeautyRevealed.ro pe Facebook .