Tunsori par SCURT pentru fata ROTUNDA

Cum sa stii daca ai fata rotunda?

Daca fata ta este lipsita de unghiuri ascutite, lungimea este aproximativ egala cu latimea, fruntea este ingusta iar obrajii sunt plini, pometii aproape inexistenti, atunci ai fata rotunda.

Ce tunsori scurte ti se potrivesc daca ai fata rotunda ?

Cele mai inspirate tunsori scurte pentru fata rotunda sunt tunsorile care adauga lungime fetei. Astfel, tunsorile cu breton care poate fi pieptanat pe o parte, se potriveste cel mai bine fizionomiilor rotunde. Evita insa bretonul drept, care lateste si face ca fata rotunda sa para si mai lata decat este.

 

tunsori-par-scurt-forma-fetei-8tunsori-par-scurt-forma-fetei-27tunsori-par-scurt-forma-fetei-33tunsori-par-scurt-forma-fetei-22tunsori-par-scurt-forma-fetei-23tunsori-par-scurt-forma-fetei-39tunsori-par-scurt-forma-fetei-7tunsori-par-scurt-forma-fetei-11tunsori-par-scurt-forma-fetei-25tunsori-par-scurt-forma-fetei-5tunsori-par-scurt-forma-fetei-4tunsori-par-scurt-forma-fetei-29tunsori-par-scurt-forma-fetei-34tunsori-par-scurt-forma-fetei-2tunsori-par-scurt-forma-fetei-16tunsori-par-scurt-forma-fetei-26tunsori-par-scurt-forma-fetei-28

Ce tunsori scrte trebuie sa eviti daca ai fata rotunda?

Evita tunsorile foarte scurte gen pixie, care iti lasa fata descoperita si iti evidentiaza si mai mult formele rotunde si tunsorile scurte cu breton drept care latesc fata.

tunsori-par-scurt-forma-fetei-30tunsori-par-scurt-forma-fetei-37tunsori-par-scurt-forma-fetei-31tunsori-par-scurt-forma-fetei-32