Tunsori scurte care intineresc – tunsori par scurt in scari, bob, la moda in 2021

Vremea neplacuta de afara iti poate da o stare de indispozitie, intrebarea este ce putem face ca sa uitam ca mai sunt cateva luni bune pana la vara? Cea mai buna varianta, si care iti va reda pofta de viata, este o schimbare de look. Daca esti in cautarea unor tunsori pentru parul scurt, atunci iti venim in ajutor. 

O tusoare scurta te poate ajuta sa arati mult mai tanara. Cu siguranta vei radia buna dispozitie, care nu va trece neobservata de cei din jur.

Ti-am pregatit modele de tunsori pentru parul scurt, care urmeaza ultimele tendinte si care iti garanteaza un look modern. In acelasi timp tu vei parea mai tanara si mai frumoasa.

Bobul scurt este considerata tunsoarea cu cel mai mare efect de intinererire. Bobul cu breton asimetric are avantajul ca ascunde ridurile de pe frunte. In plus, este tunsoarea perfecta pentru femeile cu parul subtire si fara volum.

Suvitele sunt ideale daca ai parul lipsit de volum. Adauga cateva suvite in nuante deschise, iar efectul de par des va fi garantat. 

Desi nu este o nuanta usor de intretinut, cu siguranta exista o nuanta de blond perfecta pentru oricine. Blondul este nuanta de par la care stilistii apeleaza intotdeauna cand isi doresc sa obtina o coafura cu efect de intinerire.

Parul scurt ondulat este perfect daca vrei un look ultr-modern si feminin, cu un plus de romantism. Alege o tunsoare pantru parul scurt filata si onduleaza cateva suvite, cu siguranta vei arata cu cel putin 5 ani mai tanara.

Cand ai ales tunsoarea potrivita, este foarte usor sa arati tanara si frumoasa !