Unghii french in tendintele 2022 – french geometric

Unghiile french vor fi mereun in tendite! Este modelul de manichiura cu care nu ai cum sa dai gres, indiferent de ocazie. In 2022, cel mai nou model de unghii french ,care castiga tot mai multa popularitate este manichiura french in stil geometric.

Liniile drepte si modelele grafice pe unghii devin un detaliu reprezentativ in 2022. Cu ajutorul detaliilor grafice, geometrice stilistii ne propun solutii indraznete de manichiura potrivita atat pentru birou si munca, cat si pentru cele mai sofisticate evenimente.

Iata propunerile noastre de manichiura french in cele mai noi modele de unghii pe care sa le incerci, daca vrei o manichiura in cea mai noua tendinta!

Unghii french in tendintele 2022 – french geometric

Liniile si modelele grafice devin o solutie noua pentru unghiile french. Este un model potrivit atat pentru unghiile scurte sau lungi, cat si pe orice forma de unghii – in special forma migdala si stiletto.

  

Poti alege o manichiura french cu linii geometrice atat in varianta mata, cat si in varianta glossy. Arata superb atat in varianta de french alb cat si french roz, negru, albastru sau chiar mov.

       

Daca iti plac unghiile lungi, este modelul de manichiura perfect pentru tine! Modelele grafice, cu linii verticale mai ales, au avantajul ca vor da impresia de unghii mai lungi si subtiri.