Unghii ROZ PAL – modele unghii cu gel superbe

Unghiile roz pal sau roz prafuit sunt in tendinte anul acesta. Au avantajul ca sunt extrem de versatile, le poti purta la orice tinuta si poti alege dintr-o multitudine de modele.

Se poarta manichiura roz pal cu sclipici, roz mat sau nuante de roz pudrat sau roz parfuit in combinatie cu auriu, alb, argintiu, gri sau albastru deschis.

Modele UNGHII ROZ PAL, cele mai noi modele

Nuantele de roz pal, deschis arata cel mai bine in combinatie cu nuante nude, deschise.

Poti alege variante de unghii roz cu nuante de alb latos, nuante deschise de gri sau nuante metalice de roz.

    

Aplicatiile de sclipici sau pietricele se poarta in continuare. De asemenea, cele mai noi modele de unghii roz au modele florale, in special floarea de lavanda care creeaza un contrast superb roz-violet.

Nuantele de gel deschise, naturale sunt in tendinte iar popularitatea lor este in crestere, deci le vom admira multe sezone.

Alaturi de bej sau alb, rozul pal este in topul tendintelor si preferintelor daca iti doresti o manichiura delicata, eleganta.

Citeste si: Modele de unghii NATURALE – pentru femeile care apreciaza eleganta

Extrem de frumoase, delicate si elegante sunt unghiile roz in nuante laptoase. Pentru o manichiura delicata, feminina, poti alege un model simplu, cu flori sau cu sclipici.

Citeste si: Modele de unghii delicate – se poarta unghiile in nuante de alb nude si roz laptos 

Se poarta in continuare unghiile ombre, in degrade iar o nuanta nude cu roz pal, este o alegere extrem de inspirata si de efect.

      

  

Rozul pal, prafuit arata superb si alaturi de nuante mai puternice de roz neon sau bombon.

Citeste si: Modele de UNGHII ROZ – ROZ PAL, INCHIS, NEON

Speram ca aceste modele te-au convins sa alegi si tu o manichiura in nuante de roz pal, deschis, atat de n voga in acest sezon!