UNGHII SCURTE ROZ: acestea sunt cele mai reusite modele de manichiura roz!

Unghiile roz sunt un manifest al veseliei, jovialismului, feminitatii si al bunastarii in general. Rozul este culoarea sezonului cald pentru ca multe manichiuri de primavara sau unghii de vara au la baza aceasta culoare.

Totusi, te poti ajuta de nuantele de roz pentru a creea o manichiura subtila, simpla, feminina si extrem de eleganta. In acest caz, nuantele de roz pudrat sau roz pal sunt cele care iti vin in ajutor.

Poate ca viata nu e mereu roz, dar asta nu ne impiedica sa avem o manichiura in nuante vesele de roz, fie el bombon, pal sau pudrat.

Rozul este in topul celor mai cautate culori in materie de manichiura, fiind alegerea multor doamne. Rozul este cea mai buna culoare pentru o manichiura de vara sau pentru un model de unghii pentru birou.

Rozul nu tine cont de varsta, ci de starea de spirit, am spune noi. Oricand simti nevoia de o manichiura vesela, care sa iti imbunatateasca starea si sa iti ofere un sentiment placut, rozul este cea mai buna alegere. Noi ti-am pregatit o selectie deosebita de modele, daca esti in cautarea unei manichiuri roz cu care sa atragi privirile.