Unghii VIOLET LAVANDA – idei originale de manichiura violet pentru 2020

Unghiile violet – lavanda sunt la mare cautare in acest an. Acest lucru ne bucura, pentru ca astfel avem ocazia sa alegem dintr-o multitudine de modele de manichiura violet. 

De ce sa alegi unghiile in nuante de violet-lavanda?

Violetul este culoarea care atrage atentia, scoate in evidenta firea energica, este purtata de femeia activa care spune verde in fata ce are de spus.

Semnificatia si psihologia nuantei violet

Persoanele “violet” sunt uluitoare, creative, cu o perceptie rapida a ideilor spirituale, firi artistice si ganditoare, neconvenționale, generoase, tolerante si demne.

Violet deschis – Violetul deschis este o combinatie de roz si violet, o nuanta a feminitatii constiente si increzatoare in sine. O culoare specifica unei femei gratioase care isi stapaneste emotiile si reactiile.

Violet inchis – O marca a regalitatii care, atunci cand apare pe unghii, este specifica unei femei increzatoare in sine, careia nu ii este frica sa isi exprime opiniile adesea foarte personale.

 

Modele de unghii violet – lavanda

Combinatia simpla dintre alb si violet este una eleganta, indiferent ca se utilizeaza o nuanta mai inchisa sau una lila.

Cele mai reusite combinatii de culori sunt violet cu nuante neutre, deschise de alb, bej sau crem.

In paleta de culori violet sunt incluse atat tonurile liliachii mai deschise cat si culorile naturale ale lavandei, ale ametistului sau chiar a vinetei.

Daca o nuanta lila cu note de roz este incadrata de obicei in categoria culorilor calde, violetul este considerat atat o culoare rece cat si una calda.

 

Nuantele de violet arata superb pe forma migadala sau stiletto, atat in varianta stralucitoare cat si mata.